Menu
Altijd bereikbaar: 0184 - 70 12 00 06 - 10 37 51 10

Heeft u een vraag?

Blijf er niet mee rondlopen maar stel hem gerust.

Recensies

Namens mijn moeder, broer en zusje wil ik jullie allebei heel erg bedanken voor jullie steun en toewijding na het overlijden van man/vader. Vanaf het moment van verzorgen thuis tot na afloop van de begrafenis waren jullie onze rots in de branding. Wij zien terug op een prachtig afscheid, ondanks de Corona maatregelen. Het respect waarop jullie met de overledene en familie omgaan is een gave en zo gemeend.

Lieve groet,
Annemieke de Wit

Annemieke de Wit

Orchis Uitvaartzorg heeft voor ons een prachtige en persoonlijke uitvaart verzorgd. Ondanks het grote verlies en verdriet kunnen we terugkijken op een bijzondere liefdevolle dag. Niets dan lof!

Miriam de Bruijn

Het blijft een trieste gebeurtenis, maar mede door de goede zorg en behulpzaamheid is het voor mij toch een stukje makkelijker geworden. Het was een zeer mooie maar zeker ook een persoonlijke uitvaart, zo had mijn vader het gewild!!! Nogmaals dank voor alles en de hartelijke groeten.

Jan Verheul

Mede dankzij de goede begeleiding van Orchis, kunnen wij zeggen dat we de uitvaart van ons zoontje hebben kunnen doen zoals wij het wilden en voor ogen hadden. Op het moment dat wensen moeilijk te realiseren zijn denkt Orchis mee aan een goede passende oplossing om dit mogelijk te maken. We kijken met een warm gevoel terug op het contact wat we met Orchis hadden, ondanks de verdrietige reden ervan. Herinneringen blijven voort bestaan, waar ook Orchis een onderdeel van is. Het is fijn om dan te kunnen zeggen: Het was goed zo.

Kees en Ronella Bakker

De benadering van Thea was heel persoonlijk en meteen heel vertrouwt, door haar begeleiding voelde wij ons gesterkt dat hebben mijn kinderen en kleinkinderen ook zo ervaren. We zijn blij dat onze keuze op haar is gevallen.

M.J. Franken Beukhof

Orchis uitvaartzorg kort samengevat: betrokken, warm, respectvol, veel persoonlijke aandacht, luistert naar je wensen, goede begeleiding.

Fam. Korevaar

Veel aandacht. Prima begeleiding. Erg persoonlijk. Nazorg ook goed. Kortom ik kan terugkijken op een plechtige middag. Orchis Uitvaartzorg is een heel goede en betrokken uitvaartonderneming.

J. Sint Nicolaas

De gehele uitvaart en met alle zaken die daarbij horen zijn naar grote tevredenheid verricht.

Jan Verboom

Nadat mijn moeder overleden was begonnen wij eigenlijk meteen met het plannen en regelen van de uitvaart, rouwkaarten en alles wat daarbij komt kijken. Wat mij ondanks het grote verdriet aan deze intense periode bij blijft is de zeer professionele en kundige hulp die wij via Orchis hebben gekregen. Gepast en zeer betrokken. Het voelde eigenlijk al snel vertrouwd om Thea en later haar collega’s over de vloer te krijgen. Dat zegt wel genoeg denk ik. Mede hierdoor en doordat de voorbereidingen en de hele uitvaart daarom ook vlekkeloos verliepen, heb ik een goed gevoel en een mooie herinnering aan deze periode overgehouden. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Erik Tempelaars

Orchis uitvaartzorg heeft de uitvaart van onze tweeling erg zorgvuldig en liefdevol verzorgt. In een moeilijke tijd hebben we toch de juiste keuzes en beslissingen kunnen nemen.

Familie Van den Born

Prima verzorgde uitvaart persoonlijk en goed geluisterd naar de wensen van de familie. Ook perfect meegedacht. Dus al met al perfect.

F. van Houwelingen

Wij als familie hebben het contact met Orchis Uitvaartzorg als zeer persoonlijk en prettig ervaren.

Gré Pels

Fijne en zeer persoonlijke uitvaart. Zeker aanbevolen.

J.P. van Dijk
foto website 8
foto website 7
foto website 9
fot website 6
ADCF1CC7-325B-41F5-8D34-5437B5356A69

Thea's blog

Een goede vriend van ons werd 40 jaar. Zijn vrouw organiseerde een surprise party.

Op het feest raakte ik in gesprek met een man van rond de 64 jaar. Hij vroeg naar mijn werk en ik vertelde hem over mijn uitvaartonderneming. Het gesprek ging daarna al snel de diepte in.

Hij was zelf ook ondernemer...

Lees meer

Wensenboekje

Vraag het wensboekje aan!

Elke uitvaart is anders. Bij een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten is het goed om tijdig alles over uw uitvaart, financiën en uitvaartverzekeringen op papier te zetten. Laat uw speciale wensen daarom vastleggen in een wensenboekje.

EU kunt het wensenboekje hier downloaden en uitprinten. U kunt het wensenboekje ook telefonisch of via de mail aanvragen. Dan sturen wij het boekje via de post naar u toe.

Download wensenboekje
IMG_7973
Sluiten