Image

Teus de Rie

25-10-1952
7-10-2022
Berichten
Gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies. Fam Hol Schoorweg Papendrecht.
9 oktober 2022 - Nathan en Willie
Gecondoleerd en heel veel sterkte allemaal
10 oktober 2022 - Huub en Anneke van Iperen
Veel sterkte!
11 oktober 2022 - Klaasjan westrik
Lieve familie Gecondoleerd met het grote verlies van jullie man, papa en opa. Heel veel sterkte en zegen van God voor de komende tijd toegewenst. Hartelijke groet Wilma Buijk
12 oktober 2022 - Wilma Buijk
gecondoleerd en veel sterkte in deze moeilijke tijd
12 oktober 2022 - bram kwakernaak
Gecondoleerd en heel veel sterkte.
12 oktober 2022 - Esther Both
Beste Janny en kinderen. Gecondoleerd met het verlies van man, vader en opa. Sterkte gewenst.
12 oktober 2022 - Hans en Hanneke van der Neij
Gecondoleerd en heel veel sterkte allemaal ?
12 oktober 2022 - Anouk van Strien
Gecondoleerd met het verlies van Teus, veel sterkte voor nu en de toekomst.
13 oktober 2022 - Gert en Cor Romijn
Eind jaren ‘50 begin ‘60 woonden wij met ons gezin in Boven-Hardinxveld. Net als Teus die een paar huizen naast ons woonden. Wij hadden daar een prachtige en onbezorgde jeugd: spelen in de griend, pony rijden in de wei, bij zijn vader leerde ik mijn eerste kip slachten en ’s maandags namen we weleens een kippenpootje mee naar school om de meiden te plagen. Op woensdagmiddag TV kijken bij de buren en dan niet óp de bank zitten, maar vóór de bank en óp de grond. Varen met een platbodem en vissen bij zijn oom die op het gemaal woonde. Of helpen met de verhuizing van een groot kippenhok naar de Neerpolderseweg. Het was een heerlijke tijd en na de lagere school verhuisde ik naar Sliedrecht en Teus naar Giessenburg. Na zijn opleiding als automonteur werkte hij samen met zijn vader aan de opbouw van een mooi bedrijf, en sinds die periode kwam ik bij Teus óf bij zijn vader voor een nieuwe accu, banden of een uitlaat. Altijd was Teus betrokken en meelevend bij alles wat er gebeurde in onze beider familie’s. Trots was op zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen. Nog niet zolang geleden liepen we samen een rondje door zijn prachtige tuin en merkte ik hoe hij van alles kon genieten. Het is allemaal voorbij…. Met het overlijden van Teus is een mooi mens van ons heengegaan en ik wens de hele familie heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te kunnen dragen.
13 oktober 2022 - Arie van der Hel
Gecondoleerd, Sterkte met dit onverwachte verlies van je man, jullie vader en opa. Fijn met hem gewerkt altijd.
14 oktober 2022 - Jasper Kortenoever
Gecondoleerd met het verlies van lieve Teus. Wat zal hij ontzettend worden gemist. Heel sterkte allemaal.
14 oktober 2022 - Thierry en Emmy, Lukas* Yaron Joël
Beste Janny, kinderen en kleinkinderen, Wij willen jullie condoleren met het grote verlies van Teus, Wij zullen hem, vanuit de garage , altijd blijven herinneren als een behulpzame man, belangstellend en altijd even tijd een praatje. Wij wensen jullie kracht en sterkte toe voor de toekomst.
17 oktober 2022 - Lahoussine Ait Chitt en Diny van Houwelingen
Wij leven met jullie mee met het wegvallen van Teus, onze buurjongen uit de jaren 50. De familie Hooijer verhuisde naar Drenthe, maar het contact bleef.
20 oktober 2022 - Janny Vos-Hooijer
Wel een héél late reactie, ik hoorde vandaag 24 november van het overlijden van Teus, we hebben elkaar lang niet gezien maar wil je van harte condoleren met dit grote verlies ook mede namens Dirk. We wensen jou en je gezin héél véél sterkte toe in deze moeilijke tijd.
24 november 2022 - Goverien Koorevaar.
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):