Image

Sjaak Bons

19-02-1946
28-03-2024
Berichten
Nel, Vincent en Mirjam en alle verdere familieleden/vrienden. Van harte gecondoleerd met het heengaan van Sjaak. Als oud-bewoner van de Joost van den Vondelstraat met achter onze huizen het gezamenlijke speelplein, waren we jarenlang \"buren\". We bewaren, een ieder op zijn eigen wijze, hele fijne herinneringen aan die tijd. Ik wens alle nabestaanden van Sjaak, heel veel kracht en sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.
2 april 2024 - Arend van der Waal
Lieve familie Bons . Wat een verdrietig nieuws .Van harte gecondoleerd . Veel sterkte voor nu en in de toekomst. Ab en Ilonka.
3 april 2024 - Ab & Ilonka
Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa. Ik herinner me hem als een lieve man die altijd in was voor een praatje en koester ook mooie en warme herinneringen aan de tijd die ik bij jullie heb mogen zijn. Ik wens jullie veel sterkte toe en hoop dat ook bij jullie de mooie momenten met een lach herinnerd zullen worden.
3 april 2024 - Willeke Visser
Gecondoleerd met het overlijden van u man Vincent en mirjam gecondoleerd met het overlijden van jullie vader kleinkinderen gecondoleerd met het overlijden van jullie opa afz jacqueline kerkwijk en mevr kerkwijk
5 april 2024 - Jacqueline kerkwijk
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):