Image

Piet de Keijzer

01-09-1953
17-08-2023
Berichten
Ik schrik hier van. Ome Piet rust zacht. 🖤 Tante Vera, Peter, Daniëlle en familie, heel veel sterkte voor de komende tijd.
18 augustus 2023 - Edmee
Nooit meer horen als je binnenkomt. Dag schoonheid🥲 Heel veel sterkte Vera en kinderen en kleinkinderen 😘🌻
19 augustus 2023 - Jeannette
Lieve Pap Ik mis je nu al zo verschrikkelijk…. mijn grote steun en toeverlaat.. Het leven is een feest, maar nu even niet… We gaan met alle liefde jouw laatste “feestje” vieren Liefs je dochter love you ❤️
19 augustus 2023 - Danielle ( jellepel)
Geen mens is zo aanwezig als de mens die gemist wordt. Gecondoleerd met het verlies van Piet. Heel veel sterkte en kracht gewenst om dit verlies en gemis te dragen.
19 augustus 2023 - Antoon en Petra Salentijn
Piet, ik heb je niet zo lang gekend, maar ik vond je een hele kundige en lieve man. Heel veel sterkte voor je vrouw en familie.
21 augustus 2023 - Cari van Loon
Vera, Peter, Danielle en Wim en kinderen. Gecondoleerd met het verlies van Piet . We wensen jullie veel kracht en sterkte om dit te dragen. Een Vrijdag zijn we in gedachten bij jullie. Veel Sterkte! Liefs Bert en Pia.
24 augustus 2023 - Bert en Pia
Beste familie, Ik heb Piet leren kennen als lid en later als voorzitter van de Adviesraad Sliedrecht. Het was een plezier om met hem samen te werken. Hij was positief kritisch, liet mensen in hun waarde en ging bij het advieswerk steeds uit van de inwoners van Sliedrecht. Kortom een mooi mens. Ik wens jullie veel sterkte en blijf vooral denken aan en praten over Piet. Hartelijķe groet Mariëtte Teunissen
24 augustus 2023 - Mariette Teunissen
Heel veel sterkte
24 augustus 2023 - Rene Hofstee
Beste Piet, wat was samenwerking met jou een feest! Optimistisch, positief en constructief kritisch en altijd op zoek naar verbetering. Ik had jou en je familie zo veel meer tijd gegund na je afscheid van CZ. Je familie en vrienden wens ik heel veel sterkte en veel mooie herinneringen.
25 augustus 2023 - Barbara Snijder
Lieve Vera en kinderen , Wat een gemis ga er maar aan staan om dit te dragen wens jullie heel veel sterkte toe liefs Tine
26 augustus 2023 - Tine Lissenburg
Een maand geleden stuurde Piet een bericht dat hij al zijn werkzaamheden neerlegde en dat ook voorzitter van het Vervoersplatform Drechtsteden. Schrok van het bericht van toen maar dat het zo slecht was hoode ik pas later. Piet dank dat je je heb ingezet voor het Vervoersplatform. Rust zacht nu. Ik wens de familie al sterkte toe om dit verlies te dragen.
27 augustus 2023 - Jan van Gortel
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):