Image

Otilly Goosens-van Renssen

14-12-1941
21-01-2023
Berichten
De allerliefste oma/overgroot oma die er was. We hadden graag nog vele jaren met u doorgebracht.. Prachtig mens. We gaan u enorm missen.
22 januari 2023 - Danny
Zo fijne energie, altijd zo positief. Ik ben blij dat ik u heb mogen leren kennen en ben dankbaar voor de gesprekken die wij hadden. Ik ga u missen.
22 januari 2023 - Daley
Mam, Als tranen een trap konden bouwen. En herinneringen een brug. Dan klommen we hoog de hemel in en haalden we je gelijk terug. Mijn herinneringen aan jou zijn een warme plek in mijn hart.
23 januari 2023 - Monique
Mijn oma, mijn knutsel oma, mijn teken oma en mijn oma met het gouden zakje vol met snoepjes. Mijn oma die altijd appjes stuurde om te vragen hoe het met mij ging. Mijn oma.. die ik heel erg ga missen.
23 januari 2023 - Febe
Lieve vriendin, wat ga ik onze gezelligheid missen. In hart en gedachten vandaag en voor altijd. Liefs Marian. Rob &Marian
24 januari 2023 - Marian Lagendijk Smits
Lieve Otilly, als die stoel toch eens kon praten, wat hebben we veel gedeeld, gelachen, gehuild. Ga jou zo erg missen. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Wijmie Pegels
24 januari 2023 - Wijmie Pegels (schoonheidsspecialiste)
Beste Jan en verdere familie, wat schrokken we toen we het overlijdensbericht van Otje ontvingen. We zijn met jullie erg verdrietig omdat dit prachtige positieve mens is heengegaan. Altijd optimistisch, vriendelijk en belangstellend in de vele jaren dat Jan en zij op ons huis hebben gepast. Jullie zullen haar erg missen en wij ook, maar vergeten doen we haar niet.
24 januari 2023 - Marijke en Co Wijchers
Lieve oma Dankjewel voor de gezelligheid Dankjewel voor de steun die je me gaf Dankjewel voor alle leuke dingen die we samen mochten meemaken Ik ga je missen oma
24 januari 2023 - Syl
Lieve Otilly, mooi mens. Wat ga ik je positieve instelling, onze gezellige “bakkie doen” momentjes en je wijze adviezen missen. Jij was echt een verrijking voor mijn leven.
25 januari 2023 - Erica
Zoveel herinneringen als juf op de Johan Frisoschool. Ze was geweldig voor haar kleuters maar ook voor ouders met al haar wijze raad. Ik wens haar familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Wat zullen jullie haar gaan missen!
26 januari 2023 - Anneke Valkestijn
Beste Jan, Ook al is het lang geleden dat we elkaar ontmoet hebben bij Ben& Alie, zijn we toch geschrokken van het plotseling overlijden van Otilly. We hebben elkaar leren kennen tijdens een Hour of Power reis in 2003. Ondanks dat dit al heel lang geleden is zijn we steeds op de hoogte gebleven van jullie wel en wee via onze lieve vrienden waar we ook dit bericht van kregen. Het zegt heel veel over de persoon Otilly dat onze interesse altijd naar haar uitging. We wensen jullie dan ook heel veel sterkte met dit grote verlies.
26 januari 2023 - Don&Joke Kool
Lieve Jan en familie,
26 januari 2023 - Jan en Joke de Vendt
Beste Jan en familie, Wat een schok gaf het bericht dat Otilly zo plotseling is overleden. We kunnen het nog niet bevatten en denken aan jullie. Het grote verdriet door het gemis van Otilly. Het luisterend oor van deze altijd meelevende vriendin en helpende hand zullen we missen. We wensen jullie heel veel sterkte toe.
27 januari 2023 - Joke en Harry
Lieve mevrouw Goosens, als vriendin van Monique was ik kind aan huis bij u. Ik heb warme herinneringen aan die tijd, de thee die altijd klaarstond, de gezelligheid en positieve aandacht die u ons gaf, de logeerpartijtjes, het halen en brengen naar onze sporten, de bezoekjes aan de school waar u werkte… Bedankt voor die mooie jaren. Sterkte voor de familie voor het grote verlies.
27 januari 2023 - Elly Goedhart
Het bericht van het plotseling overlijden van mijn lieve nicht Otilly heeft mij diep geraakt. Wat zal ik haar gaan missen. Door de jaren heen was ze er altijd voor mij. Een warm mens, die veel warmte gaf.
27 januari 2023 - Berdien Stormezand-Borst
Beste familie.. Wil jullie condoleren met het plotselinge verlies van u vrouw,jullie moeder en oma. Zag ze regelmatig in de Hof waar ik in de zorg werkt. Wat deed ze veel voor haar medemens. Sterkte in dit grote gemis,verlies.. Koester de herinneringen. Lieve groet Marjon..
27 januari 2023 - Marjon vd Water
Wat heb je veel voor mij betekend, Otilly. Rust in vrede lieverd.
27 januari 2023 - Sophie
Beste Jan, kinderen en verdere familie Goosens, We zijn deze week erg geschrokken van het zo plotselinge overlijden van Otilly. We willen jullie van harte condoleren met haar overlijden. We zullen ons haar blijven herinneren als een heel hartelijke en behulpzame vrouw, die ons in veel opzichten tot steun is geweest. We zijn haar daarvoor heel dankbaar. We wensen jullie heel veel sterkte, nu en in de komende tijd.
27 januari 2023 - Lijnie en Adri Collée, Papendrecht, Pontonniersweg 131
Na een helaas te korte tijd waarin we elkaar kennen moet ik ongedacht plotseling afscheid nemen van een hartelijke, gastvrije Otilly. Jan en verdere familie, veel sterkte, kracht en moed om dit grote verlies te dragen.
27 januari 2023 - Kees van Leeuwen, Lijsterweg 287, 3362BJ Sliedrecht
Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte en kracht gewenst. xxx
28 januari 2023 - Désirée en Erik Steffers
Lieve Otilly, Gisteren hebben we afscheid van je genomen. Hoewel wij elkaar meer spraken via de app dan dat we elkaar fysiek ontmoetten was het altijd bijzonder en intens. Ik dank je daarvoor, het was voor mij heel waardevol. Ik ga je missen. Goede reis naar daar waar je naar op weg bent.
28 januari 2023 - Philine lemkes
Lieve lieve oma, Al uw mooie eigenschappen waaronder uw attentie, uw aandacht en liefde voor anderen is onbeschrijfelijk en ik ben dankbaar dat ik dat heb meegekregen. Weet dat wij deze mooie eigenschappen meenemen in de opvoeding van Rosa, uw achterkleinkind waar u heel dol op was. Bedankt oma voor alle herinneringen die we met elkaar hebben gemaakt, wat stuk voor stuk actieve herinneringen zijn doordat u er altijd iets bijzonders van maakte. U blijft onderdeel van ons gezin/familie, ook al bent u niet meer in ons midden. Lieve oma, ik mis u.
28 januari 2023 - Tessa van Rijn
Ik wens alle dierbaren heel veel sterkte met dit grote verlies! Wat een fijne persoonlijkheid was deze prachtige dame. Met veel plezier en liefde kort jullie hulp geweest. Ik ga haar zeker missen. Liefs de hulp van het Hof van Sliedrecht Connie de Vries ?
28 januari 2023 - Connie de Vries-Visser
Lieve Oma, Attent, zorgzaam, lief, optimistisch, energiek, verzorgend, oftewel een prachtige vrouw! Het gemis is groot de herinneringen zullen blijven. U blijft in ons hart en we zullen alle goede eigenschappen meegeven aan Rosa. Tot ziens lieve oma! ??
28 januari 2023 - Stefan van Rijn
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):