Image

Luus Smit-Barendregt

03-04-1954
20-06-2024
Berichten
Ik wil jou Wim condoleren met het overlijden van je vrouw.Ook Leo , Ton en Annet met het plotselinge overlijden .Via oliebollen bakken kenden wij opa BARENDREGT en oma via de gymnastiek ver. Okk heel erg lang. Ik wens jou/jullie heel veel sterkte met verlies.
24 juni 2024 - Henny de Dikken - de Rooij
Beste Fam, Gecondoleerd met het overlijden van uw vrouw, en verdere nabestaande. Ik heb uw vrouw leren kennen in verpleeghuis Tiendwaert...waar ze met liefde en zorg haar ouders bezocht. In die periode was ik werkzaam in Tiendwaert..en mocht ik de Fam Barendrecht verzorgen. Sterkte in deze periode van afscheid nemen en de tijd die komt.
25 juni 2024 - Cora van Ballegooijen
Schrik... als je leest dat je schoolvriendin van de Mulo is overleden... Fietsend vanaf de Rivierdijk haalde ik haar op in de Peulenstraat en praatten we daar allicht nog even na bij het naar huis huis gaan. Dit is me altijd bijgebleven en is een blijvende herinnering aan een boeiende schoolvriendin. Willem, en verdere familie, gecondoleerd met het verlies van Luus. Ik hoop van harte dat de wens van Luus om je toekomst weer kleur te geven, uitkomt.
27 juni 2024 - Barbera Egas
Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Luus, Wij kwamen elkaar regelmatig tegen en groeten elkaar dan, eigenlijk nooit een praatje. Ik kende Luus van de mulo, ook schreef ze in mijn po├źziealbum. Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd­čî║
28 juni 2024 - Gerri de Bruin
Familie van Luus, Gecondoleerd met het overlijden van jullie Luus. Heel veel sterkte.
29 juni 2024 - Marleen van der Plas
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):