Image

Jannes Schreuder

17-09-1944
12-06-2023
Berichten
Gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies. Hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte.
14 juni 2023 - Leon Slootjes en Nelleke Slootjes
Jannes, Ik heb je leren kennen bij onze wielerclub DTC de Mol. Wat een vriendelijke man was jij altijd een praatje en foto\'s maken met je wielervrienden van de Mol, We hadden een gezamenlijke passie fietsen en Spanje (Roses) je kon er altijd met heel veel passie over vertellen wat er in de buurt van Roses was te beleven. Jannes we zullen je missen , Rust zacht. Ronald Sjerp.
14 juni 2023 - Ronald Sjerp
Gecondoleerd, met het grote verlies! Veel sterkte gewenst.
14 juni 2023 - Arie Pieter Streefkerk
Heel veel sterkte gewenst. De leukste en liefste gymleraar dat was meneer Scheurder.
14 juni 2023 - Danielle Vaarwater
Beste familie Schreuder, van harte gecondoleerd met het verlies van Jannes. Ik heb hem leren kennen bij de Hartvereniging Sliedrecht. Hij was een fijne sportleider. We wensen u allen veel sterkte toe in dit verlies.
14 juni 2023 - Gerrit en Adrie Overduin
Hierbij wil ik U mijn medeleven betuigen met het overlijden van mijn geweldige fietsmaat Jannes. Vele km.s hebben wij te samen op de fiets doorgebracht. Veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Jan Krijgsman
14 juni 2023 - Jan Krijgsman
Ik heb vroeg gym van u man en vader gehad fijne man sterkte toe gewenst
15 juni 2023 - Anja Gelderblom
Gecondoleerd met dit grote verlies.
15 juni 2023 - Rook Kamsteeg
Vroeger heb ik gymles gehad van meneer Schreuder. Het was een bijzonder vriendelijke, fijne man. Ik wens zijn vrouw en naaste familie heel veel sterkte toe met dit verlies.
15 juni 2023 - M. Stam
Wat een schok te lezen dat uw man en jullie vader zo plotseling is overleden. Gecondoleerd met dit verlies. \"Meneer Schreuder\" was mijn onderwijzer in de vierde klas van de Albert Schweitzerschool (1967/1968) en wellicht was dit zijn eerste baan. We hebben veel met hem en om hem gelachen...hij kwam uit Barneveld en tja die kippen kwamen vaak ter sprake. Ook later heb ik hem vele keren in menig sporthal in Sliedrecht ontmoet. Altijd tijd voor een praatje en altijd even vriendelijk. Mooie herinneringen aan een fijne onderwijzer en persoon. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
15 juni 2023 - Rita Visser
heel veel sterkte met het verlies van dr Scheuder.
15 juni 2023 - Cockie Rutten
Gecondoleerd met het overlijden van “Meneer Schreuder”. Op de basisschool altijd fijne gymlessen van hem gehad. Veel sterkte gewenst met het verlies van man, vader en opa.
15 juni 2023 - CS
Lieve Ita en (klein) kinderen. Wat een verdrietig bericht kregen wij vandaag te horen. Jannes en ik kenden elkaar al zoveel jaren als collega en Nel later ook als pedicure. Jannes was altijd in voor een grapje. We zullen hem missen ! Heel veel sterkte. Kees en Nel Oostdijk.
15 juni 2023 - Kees Oostdijk
Gecondoleerd met het verlies. Veel sterkte met het verlies. Hij blijft altijd in onze herinnering.
15 juni 2023 - Jan en jeanet van Wijngaarden
Deze foto van meneer Schreuder heb ik gemaakt op onze kolderdag in 2003. \'Even een foto van mijn favoriete leraar\'. Van groep 3 t/m 8 was hij mijn gymleraar en toen ik in mijn examenjaar weer gym van hem kreeg, zeiden we tegen elkaar hoe leuk we dat vonden. Ik kreeg op de basisschool ook 1x per week extra gym, voor mijn hart, van hem. Ma bracht mij naar de gym en ik mocht met meneer Schreuder mee naar huis rijden. Door die lessen heb ik echt meer zelfvertrouwen gekregen qua wat mijn lichaam allemaal kon en hadden we altijd grote lol samen. Als we elkaar in het dorp tegen kwamen begroette we elkaar altijd met een grote glimlach. Zo ook afgelopen zaterdag... Dinsdag bij HRSS te horen gekregen dat dat de laatste keer was dat ik naar hem zwaaide... Dag lieve meneer Schreuder. Ik ga u enorm missen en ik wil u bedanken voor alle mooie herinneringen. Ik zal u nooit vergeten. Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
15 juni 2023 - Cynthia van der Linden
Door jouw waren de gymlessen extra leuk. Hoe enthousiast je was als wij binnenkwamen om een uur les te krijgen/geven. Niks was te gek je hielp iedereeen op de manier dat ze het nodig hadden. Voor de vakanties was het standaard apenkooien. Dat was voor iedereen een feest en je kon daar echt van genieten. Zeker als je zelf mee ging doen met zijn alle op schreuder. Ruim 25 jaar terug maar herinner het me nog als de dag van gister. Dank je dat jij mijn leraar was en dat je me deze herinneringen hebt meegegeven..........
15 juni 2023 - Joris van der Linden
Beste Ita, Dik+Martine en Pieter+Martijn, Hetty+ Leonard en Dewy+ Amy. Langs deze weg willen wij jullie heel veel sterkte wensen met het plotseling overlijden van uw man en jullie (schoon)vader en opa. Wij herinneren hem als een vriendelijke man met een brede belangstelling, die altijd zwaaide, groette of even een praatje met ons maakte als we elkaar zagen. En zijn kunde als pedicure zal ik niet vergeten! We hopen dat de fijne herinneringen aan hem jullie troost mogen bieden.
15 juni 2023 - Peter en Netty Kraaijeveld
Gecondoleerd met dit grote verlies. Meester Schreuder een lieve begripvolle gymleraar voor mijn kinderen. Een vriendelijke man die altijd wat zei als je hem tegen kwam. Wat een gemis! Heel veel sterkte.
15 juni 2023 - Ingrid Kraaijeveld
Allereerst gecondoleerd met uw/jullie grote verlies. Meneer Schreuder was mijn gymleraar op de Erasmusmavo. Wat waren dat leuke lessen. Hij was altijd in voor een geintje. Maar hij zorgde er ook voor dat je je veilig bij hem voelde. Daardoor durfde ik dingen te doen die ik daarvoor dacht niet te kunnen. Maar als hij me voor de zoveelste keer zag bungelen onder aan de touwen mocht ik ook even aan de kant zitten en kijken naar de rest. Hij wist precies wat een kind nodig had. Topleerkracht en mooi mens!
15 juni 2023 - Suzan Roos
Enige tijd geleden ontmoette ik hem nog op de Kerkbuurt en hadden we nog een praatje over de tijd dat hij mijn gymleraar was tijdens mijn lagere schooljaren (1971-1977) op de voormalige Albert Schweitzerschool aan de P.C. Hooftlaan, de school waar hij ooit als onderwijzer was begonnen. Inmiddels was hij gymleraar geworden voor meerdere scholen en maakten wij wekelijks de gang naar de groene \"Luchthal\" aan de Thorbeckelaan of \"De Springplank\" aan de Hobbemastraat voor onze gymles. Hoogtepunt daar was altijd als hij een paar keer per jaar dit gymnastieklokaal inrichtte voor \"apenkooien\". \"Meneer Schreuder\", zoals wij hem noemden, was een fijn en vriendelijk mens bij wie je je vertrouwd voelde en die geen onderscheid tussen de kinderen maakte. Ik condoleer zijn vrouw , kinderen en kleinkinderen met dit verlies en wens hen voor nu en de komende tijd veel sterkte toe.
15 juni 2023 - Kees van der Sluijs
Jannes Honderden woorden en sentimenten schieten door je hoofd, totdat je de tekstbalk voor je hebt. De cursor knippert en wacht geduldig op mijn woorden. Mijn herinneringen aan Jannes: zijn grootsheid als mens, zijn humor, zijn eindeloze geduld, zijn liefde voor het vak en zijn leerlingen, zijn gedrevenheid, inspirator en bovenal een liefdevol familiemens. Grootsheid zit niet in je fysiek. Groots was je, ben je Jannes. Je staat op het netvlies en bent verankerd in mijn hart. Een laatste warme groet aan een mooi mens. Sterkte voor Ita, kinderen en kleinkinderen.
16 juni 2023 - Andre Vlot
Ontzettend veel sterkte met dit enorme verdriet! Ik denk aan jullie.
16 juni 2023 - Wendy van de Graaf
Veel sterkte gewenst de komende tijd met het verwerken van dit plotselinge en grote verlies van Korrie en Willie de Jong & partner.
16 juni 2023 - De Jong & Oomens
Lieve Ita, kinderen en kleinkinderen wij zijn geschokt door dit onverwachte bericht, we zullen hem herinneren als een fijne man, gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies, Bert en Bert v.d. Waal
16 juni 2023 - Bert en Bep van der Waal
Geschokt door het overlijden van Jannes gecondoleerd met het verlies , een mooi mens wat zo plotseling wegvalt heel veel sterkte toegewenst met dit grote verlies wij herinneren hem als een fijne man.
16 juni 2023 - Piet en Marjan de Bruin
Gecondoleerd met dit grote onverwacht verlies. Zo ongelofelijk en oneerlijk. Hier zijn geen woorden voor. Héél veel sterkte. Lieve groetjes Rens en Miranda Noppen van Overbeek
16 juni 2023 - Rens en Miranda van Overbeek
Gecondoleerd met dit enorme verlies.
16 juni 2023 - Mijnie en Leo Zonnenberg
Voor Ita, kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb Jannes leren kennen via sport en vriendschap waar ik zijn gymlessen overgenomen heb. Ik kende hem als een aardige en vriendelijke man, waar ik graag een praatje mee maakte. Voor jullie moet het gemis onvoorstelbaar zijn. Heel veel sterkte. Nannie Brand.
17 juni 2023 - nannie brand
Beste familie, helaas verhinderd persoonlijk aanwezig te zijn bij de afscheidsdienst. Derhalve hierbij van harte gecondoleerd met het verlies van je man, jullie vader, schoonvader en trotse opa. Sterkte toegewenst voor de toekomst!
17 juni 2023 - Corrie de Bruin, Adm. de Ruijterstr 54 3361 VC Sliedrecht
Goede herinneringen aan mijn gymlessen.. Veel sterkte voor de nabestaanden
18 juni 2023 - Petra
Ik zal Jannis herinneren als een vriendelijk man die altijd wel een praatje had. Veel sterkte met dit plotselinge verlies.
18 juni 2023 - Rob Jens (DTC De Mol)
Veel sterkte met dit verlies. Ik herinner mij hem in mijn badmintontijd als een heel aimabele man met veel inzet voor de sport, samen met Ita.
18 juni 2023 - Vera Kortland-Hommerson
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie & vrienden namens mijzelf en de leden van sportvereniging Kurosaki Sliedrecht
18 juni 2023 - Kees Visser
Beste Familie, Gecondoleerd met jullie man, vader, en trotse opa. Wat een gezellige en vriendelijke man was deze Janus. Altijd in voor zijn praatjes sportgebeuren als het ging over zijn passie racefietsen, zijn wekelijkse fietsavonturen, met zijn mooie koffiestops. Hij kon er zo gezellig over babbelen dat het nooit verveelde om hem te ontmoeten! Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies, en mogen terug zien op deze vriendelijke persoon met een grote naastenliefde voor velen in het dorp onder ons, waar hij van grote betekenis is geweest.
18 juni 2023 - Gert-Jan Vermaas
Jannes, bij onze veelvuldige fietstochten bracht je altijd iets extra\'s. Je zorgde voor onze veiligheid met je fluitje en je waakte als een vader over het wel en wee van ons peloton. Daarbij was je ook een hele gezellige en aardige vent. We gaan je missen, Vaarwel.
19 juni 2023 - Peter van Veen (lid de Mol)
Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies
19 juni 2023 - Piets de Snoo
We gaan Jannes enorm missen en we wensen zijn naasten heel veel sterkte met het dragen van dit grote verlies
19 juni 2023 - Marien en Marleen Kraak
Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb Jannes leren kennen als een gezellige en vakbekwame man. Hij had altijd wel wat te vertellen en kon ook goed luisteren. Heel veel sterkte toegewenst.
19 juni 2023 - Jaap Struijk
Heel veel sterkte voor jullie allemaal met dit geheel onverwachte verlies van jullie man, vader, schoonvader en trotse opa.
20 juni 2023 - Arja Ridwan - Van der Wiel
Jannes was een rustige vriendelijke man. Heel vaak aanwezig op de clubtochten van DTC de Mol . Waar hij ook zeer betrokken bij was, zoals hij ook jaren de mooie Knarrentocht organiseerde waarbij de hele familie werd ingezet. Ook was hij altijd bezig om alles met foto’s vast te leggen van alle club gebeurtenissen. Onvoorstelbaar dat hij er niet meer bij zal zijn. Ik wens de familie heel veel sterkte met dit verlies.
20 juni 2023 - Kees Baan
Wat een verdriet nieuws las ik in het Kompas, \"meneer Schreuder\" overleden altijd als ik hem tegen kwam wist hij nog altijd je naam en ook alle namen van de klasgenootjes van toen dat was zo bijzonder, ik heb les van hem gehad in de vierde klas van de Albert Schweitzer school, ik geloof dat wij zijn eerste klas waren na zijn opleiding. Wat een fijne leraar was hij een heel bijzondere lieve man. Heel veel sterkte met dit grote verdriet.
20 juni 2023 - Margaret Siebeling Mosterdijk
Wij wensen Ita, de kinderen en verder familie veel sterkte toe in deze voor jullie zo een moeilijke tijd. Wij kennen Jannes als een sportieve en integere medebewoner. En met twinkelende ogen kon hij vertellen wat hij had meegemaakt in vakanties, op school en met verhuizingen. We zullen hem missen en hij zal nog vaak ter sprake komen.
20 juni 2023 - Jacob en Dieuwke Stoker, Oranjehof
Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies. Wat was dat een goede en fijne sportleraar.
20 juni 2023 - Fam : J. Marcelis. { lid van de H.R.S.S>}
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor jullie allemaal. Meneer Schreuder was de meest sociale en geliefde gymleraar in Sliedrecht. Bij hem voelde ik me helemaal niet onzeker en heeft hij er juist voor gezorgd dat ik me ook zekerder voelde met de gymlessen, omdat hij vertrouwen in je toonde.
20 juni 2023 - Esther Spruijt
Beste Ita en familie, Via deze weg wil ik jullie allen van harte condoleren met het plotseling overlijden van Jannes. Ik heb hem als secretaris van omnisportvereniging Synergos, leren kennen als een sympathieke, actieve en behulpzame man die je bij allerlei activiteiten in het dorp tegen kon komen! Hopelijk kunnen alle mooie herinneringen die jullie ongetwijfeld aan hem hebben, de nodige troost bieden in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte toegewenst. Met een warme groet, Elly de Visser
20 juni 2023 - Elly de Visser
Heel veel sterkte aan de familie en vele vrienden
20 juni 2023 - Peter de Gelder
Lieve mr schreuder, \"u zag mij\". Dit zal ik nooit vergeten.
20 juni 2023 - Sidonie van Haarlem
Jannes velen jaren met je gefietst, altijd vrolijk en belangstellend, ook veel gedaan voor de club. Ik kon helaas niet bij het afscheid aanwezig zijn. Voor mij is het nog onwerkelijk, ik zal je missen, maar de mooie herinneringen blijven. Beste familie veel sterkte de komende tijd. Jan Hopmans
20 juni 2023 - Jan hopmans
Ita,gecondoleerd met het verlies en sterkte toegewenst.
20 juni 2023 - Ben van Krugten
Was een mooie dienst, veel sterkte, vond nog wat oude dia\'s. (3stuks)
20 juni 2023 - Rob Snijders
Lieve Ita, Gecondoleerd met het grote verlies van Jannes. Helaas was ik gisteren niet in de gelegenheid om te komen condoleren, maar dat neemt niet weg dat ik niet wist wat ik hoorde toen dit trieste nieuws mij bereikte en wens jou en je familie dan ook heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Ik zal hem herinneren als een leuke bevlogen kerel met het hart op de goede plaats! Nogmaals veel kracht toegewenst! Jan Bons
21 juni 2023 - Jan Bons
Meneer Schreuder was mijn gymleraar op de basisschool. Ik had extra ondersteuning nodig op een paar onderdelen, wat ik daar van hem geleerd heb zal ik nooit vergeten. En ook zal ik nooit vergeten de trots in zijn ogen toen ik tijdens een invalles van hem op de middelbare school over de bok vloog. Rust zacht. Veel sterkte voor iedereen die hem lief had.
21 juni 2023 - Johanneke L.
Beste Ita, via Maas en Sjanie hoorden wij het verschrikkelijke bericht van het plotseling overlijden van Jannes. Wij willen je hiermee hartelijk condoleren. Vele jaren zagen wij Jannes op verjaardagen bij fam. v.d. Beek. Jannes was een aimabel mens en ik (Rien) sprak vaak met hem over van alles en nog wat. Het was altijd heel prettig om met hem te converseren. Het zal heel onwezenlijk zijn zonder hem. Wij wensen je heel veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies. Hopelijk geeft het troost te weten dat hij bij heel veel mensen een bijzondere plaats innam.
22 juni 2023 - Rien en Ali Brandwijk
Gecondoleerd met het verlies van uw man, veel sterkte gewenst.
23 juni 2023 - Familie Plieger
Ik ben vervuld met dankbaarheid voor wat hij voor mijn kinderen deed. Geen enkele collega heeft in hun schoolleven zo\'n grote rol gespeeld. Wij zullen hem liefdevol in onze herinnering bewaren
19 juli 2023 - Lies van Bommel
Gecondoleerd, en heel veel sterkte gewenst. Jannes was een fijne collega. hij heeft heel wat van m\'n klasjes gymles gegeven. Daar bewaar ik goede herinneringen aan. Was altijd een plezier om bij te wonen.
9 augustus 2023 - Hanneke van Doornik
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):