Image

Jan Middelkoop

13-06-1948
22-03-2024
Berichten
Gecondoleerd met dit verlies en veel sterkte.
25 maart 2024 - Loes Korevaar
We hebben aan Jan altijd een zeer enthousiaste sporter gehad die met alle collega sporters fijn kon kletsen. Met Piet had hij een Feijenoord band ook met Bart. Hij zocht zijn maatjes goed uit. Ook werd hij wel door de Ajaxied een beetje geplaagd wat hij niet altijd kon waarderen, maar uiteindelijk zag Jan in dat zij het goed met hem bedoelden. Wij wensen de familie veel sterkte toe.
25 maart 2024 - Bernadette Brus en Peter Elschot
Als ‘buren’ uit de Dr de Visserstraat altijd zoveel leuke gesprekjes gevoerd. Na onze beider verhuizing enigszins uit t oog verloren … Hij was een lieve en fijne buurman! Gecondoleerd met het overlijden van Jan, heel veel sterkte!!
27 maart 2024 - Ed en Henriette Zorg
Fam, Gecondoleerd met dit verlies. Wij hebben Jan lange tijd meegemaakt als buren van onze moeder aan de dr.de Visserstraat. Een zeer warm en een behulpzame man en vader is heengegaan.
27 maart 2024 - Peter Bons
Gerda en kinderen, gecondoleerd met het voor jullie grote verlies van Jan. We herinneren Jan als een sympathieke buurman. Een meelevende groet voormalige buren Dr.de Visserstraat Ali en Kors Kraaijeveld
28 maart 2024 - Ali en Kors Kraaijeveld
Van harte gecondoleerd met het overlijden van Jan. Ik mocht hem leren kennen als een fijne, bewogen collega met aandacht voor zijn medemens. Veel sterkte toegewenst. Hartelijke groet, Dick de Bruin
28 maart 2024 - Dick de Bruin
Van harte gecondoleerd met het overlijden van Jan. Ik mocht hem leren kennen als een fijne, bewogen collega met aandacht voor zijn medemens. Veel sterkte toegewenst. Hartelijke groet, Dick de Bruin
28 maart 2024 - Dick de Bruin
Gecondoleerd met het verlies van Jan. We hadden met elkaar een goede in de tijd met moeder Middelkoop.
29 maart 2024 - Sandra van der Kuijl - Buitelaar (Overslydrecht)
Gecondoleerd met het verlies. Jan heb ik leren kennen als een fijne collega bij de gemeente Sliedrecht die voor een ieder klaar stond op de werf.
1 april 2024 - Adrie van Heteren
Gecondoleerd en heel veel sterkte ❤️😘
1 april 2024 - Tine Lissenburg
Fam en kinderen en.kleinkinderen veel sterkte met dit verlies van jan we hadden regelmatig een praatje was een fijne ma n gr wout e n tonny kraak.
2 april 2024 - Wout kraak
Gecondoleerd met het verlies van Jan
5 april 2024 - Dick van der Leun
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):