Image

Jan Goosens

18-07-1941
06-11-2023
Berichten
Eerst is je wereld groot, je kunt er reizen tot en met. Maar heel dicht bij de dood is hij niet groter dan je bed. Maar als het wonder is geschied waarop de mensen hopen dan gaat als je, je ogen sluit een nieuwe wereld open. Vaarwel pa.
8 november 2023 - Monique
Gecondoleerd Veel sterkte de komende periode Laten mooie herinneringen troost en kracht geven als het even donker en zwaar is.
8 november 2023 - Marian en Rob Lagendijk
Gecondoleerd met dit verlies familie..Bewaar mooie herinneringen aan de contacten met jullie vader..Sterkte..Koester de herinneringen! Marjon < zorg Hof v Sliedrecht >
8 november 2023 - Marjon vd Water
Gecondoleerd en sterkte.
9 november 2023 - Désirée en Erik Steffers
Lieve familie heel veel sterkte met dit grote verlies zo betrekkelijk kort na je moeder .lieve groetjes Aty van der Vlies
9 november 2023 - Aty van der Vlies
Heel veel sterkte de komende tijd , in gedachten bij jullie en blijf denken aan de mooie momenten die jullie gehad hebben met jullie fantastische vader . Rob en Debbie van Buuren
9 november 2023 - Rob en Debbie van Buuren
Lieve Opa! Uw laatste vaart, hopelijk de mooiste! Samen met Oma eindeloos reizen. Veel liefs en tot ziens!
9 november 2023 - Stefan van Rijn
Beste familie, Hierbij betuigen wij ons innig medeleven met het verlies van jullie vader en grootvader. Zo kort na het verlies van jullie (groot)moeder in januari van dit jaar moet dit een een zware klap zijn. Wij herinneren hem als een bedachtzaam en beminnelijk mens en hopen dat jullie goede herinneringen aan hem jullie tot steun zullen zijn. Veel sterkte gewenst.
9 november 2023 - Piet en Jel Jettinghoff
Onze hartelijke deelneming met het verlies van jullie vader en opa, zo kort na het overlijden van jullie moeder. Wij wensen jullie Gods troost en nabijheid toe.
9 november 2023 - Marijke en Ruud Slotema
Lieve Monique, Jan Willen en verdere familie. Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader. Zo snel na elkaar beide ouders verliezen is zwaar. Heel veel sterkte en kracht toegewenst om dit verlies te dragen. Ze zijn nu weer bij elkaar. Denk aan jullie morgen. Liefs
9 november 2023 - René en Erica den Uil
We willen jullie condoleren met het verlies van jullie vader. Otilly en Jan waren jarenlang liefdevolle oppassers van onze hond en poezen op boerderij aan de Bloemberg te Veeningen in Drenthe. Jan was altijd bereid om een extra klusje aan te pakken . Buiten de oppas hadden we jaarlijks altijd wat contact, al liep dat meestal via Otilly. We hebben een goede herinnering aan beiden. Heel veel sterkte met het dragen van jullie verlies.
9 november 2023 - Marius en Irene Schweppe
Van harte gecondoleerd met het overlijden van Jan en wensen jullie heel veel sterkte toe. Wij hebben met het overlijden van Jan een trouwe vriend verloren en zullen hem ook missen.
10 november 2023 - Joke en Harry de Wit
Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Zo snel na het overlijden van Otilly. Wat een groot gemis zal het zijn. Ik wens jullie veel sterkte.
11 november 2023 - Philine Lemkes
Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)vader en opa. Wat ontzettend verdrietig om binnen een jaar van 2 (groot)ouders afscheid te moeten nemen. Ik wens jullie heel veel sterkte.
11 november 2023 - Deanne Welgraven
Hierbij wil ik de familie van Jan Willem Goosens condoleren met het overlijden van Jan. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
11 november 2023 - Ria Goosens
Monique en Willem gecondoleerd met het overlijden van Jan, zo snel na Otilly. Dit is best heftig voor jullie. Helaas kreeg ik de kaart pas vrijdagmiddag in de bus, geen idee hoe dat komt. Was graag bij de afscheidsdienst geweest. Monique en Willem, ik ben dankbaar dat jullie ouders zo´n groot deel in mijn leven zijn geweest. Liefdevol, humor, attent, meedenkende mensen, zo waardevol voor mij. Hun beide kaarten zo mooi en eigen. Alleen de achterkant is het hetzelfde. Ze zijn weer bij elkaar, onafscheidelijk ! Lieve groet van ons, Ria en Jan Haandrikman.
11 november 2023 - Ria Haandrikman
We vonden het fijn om Vrijdag afscheid te hebben kunnen nemen van onze vriend en collega. We koesteren goede en fijne herinneringen aan hem. Jullie als familie heel veel sterkte toegewenst.
12 november 2023 - Jim en Marianne Vink
Bij terugkomst uit Portugal lazen we het verdrietige nieuws dat Jan overleden is. We hebben jullie ouders tijdens een rondreis in Nieuw Zeeland leren kennen en sindsdien contact gehouden. Heel veel sterkte en kracht gewenst om dit verlies een plekje te geven.
20 november 2023 - Cor en Henny van Weert
Als het silhouet van het schip, Met een kleurrijke zonsondergang, Verdwijnt achter de horizon, Blijven enkel de herinneringen bestaan. Bedankt opa!
30 november 2023 - Rowan van Driel
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):