Image

Jacco Amersfoort

26-10-1971
22-07-2022
Berichten
Je had zo’n klein hartje daarom zullen wij je nooit vergeten. Wij hopen dat het waar je nu ook bent daar kan genieten met degene die wij ook moeten missen ????
23 juli 2022 - Robbert,Bianca,Demi en Ninthe de Groot
Gecondoleerd met dit verlies ,heel veel sterke met elkaar,
23 juli 2022 - Hans en janny van den herik
Lieve Jacco wat had ik je graag een mooi gelukkig leven gegund Het is helaas anders gegaan Ik heb altijd het lieve en trouwe in jou gezien Ik wens Nina, je ouders, en Marielle alle sterkte van de wereld in de periode die komen gaat
23 juli 2022 - Margriet Groenewegen
Alleen jij kon Amber toen ze twee was zomaar oppakken en de trap op dragen. Bij ieder ander gilde ze alles bij elkaar. Sterkte aan de familie en naasten. Rust zacht buurman.
23 juli 2022 - Rianne
Ik wens zijn familie heel veel sterkte toe in deze zeer moeilijke tijd
23 juli 2022 - Teus Groenewegen
Wat verschrikkelijk verdrietig, wat zal hij gemist worden. Niet alleen privé maar ook op zijn werk. Vanmiddag hoorde ik zijn naam nog vallen ? Veel sterkte!
23 juli 2022 - Els
Gecondoleerd met dit onverwachtse verlies.
23 juli 2022 - Maarten de Heer ASVZ
Rust zacht vent, jouw strijd is voorbij. Gecondoleerd voor alle dierbaren.
24 juli 2022 - Luc Beemsterboer
Zo onwerkelijk toen ik het verschrikkelijke nieuws las. Bedankt Jacco voor de mooie en fijne jarenlange samenwerking en vriendschap die wij op Grundel 7 hebben mogen hebben, mooie herinneringen en wat zal je gemist worden . Rust zacht vriend. Allen nabestaanden wens ik heel veel kracht en sterkte met dit grote verlies.
24 juli 2022 - Irv Ninkeula
Lieve Jacco , rust in vrede! Wat een onwerkelijk bericht! Bedankt voor de mooie tijd en herinneringen aan Grundel 7 waar we fijn hebben samengewerkt! Ook de gezellige en leuke tijd buiten werk om. Je wordt gemist maar niet vergeten! Sterkte aan alle familie leden.
24 juli 2022 - Matthew Hardenberg
Jacco, rust zacht collega en vriend, bedankt voor de jarenlange collegialiteit en vriendschap en de leuke momenten die wij hebben meegemaakt die nog fris in mijn geheugen staan geprint.. Heel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden in deze moeilijke periode.........Judit&Wout ????
24 juli 2022 - Wout
Heel veel sterkte toegewenst, Thea Kettenis van de Herik.
24 juli 2022 - Moeder van Ingrid en Renata Bogers
JAC bedankt voor de leuke jaren op grundel 7 ( g unit). Zo wel binnen als buiten het werk. Nu geen strijd meer en kan je gaan rusten. Alle dierbaren en in het bijzonder Nina veel sterkte en kracht toegewenst Mischa
24 juli 2022 - Mischa van Lenten
Jacco, je bent een topgozer. Altijd jezelf geweest. Ik wil je bedanken voor de mooie tijden op het werk en buiten werk. Rust zacht Jacco. Sterkte en gecondoleerd aan alle naasten van Jacco
24 juli 2022 - Farid Boukechoudan
Lieve Jacco, wat hebben we een mooie tijd gehad op Grundel 7 en ook buiten het werk vreselijk gelachen! Rust zacht, ik ga je nooit vergeten. Heel veel sterkte ook voor je familie en iedereen die je lief had.
24 juli 2022 - Remko Weinberg
Lieve Jacco, Bedankt voor de leuke gesprekken en de lol die we hadden als collega\'s bij ASVZ. Heel veel sterkte gewenst voor alle dierbaren. Edwin van Vendeloo
24 juli 2022 - Edwin van Vendeloo
Jacco, wat een heerlijke vent was jij toch, recht voor z’n raap maar kon de eerlijkheid en weerwoord van de ander juist waarderen! Rust zacht vent. Sterkte voor alle familieleden.
24 juli 2022 - Joey van Dam
Rust zacht Jacco, Veel sterkte voor de familie en vrienden!
24 juli 2022 - Theo Tromp
Jacco bedankt voor je vriendschap. Wat hebben we een fantastische tijd gehad op Gr7 met het dreamteam. Niks was te gek, niks was te dol en de cliënten deden het er goed op. Was er wat met de boot, Jacco zou het wel even fixen. Jacco de man van niet lullen, gewoon doen. Misschien had je het zelf niet door maar jij hebt menig leven waardevoller gemaakt. Hoop dat je de rust hebt gevonden. Jacco BEDANKT voor alles. Familie, vrienden en kennissen gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte.
24 juli 2022 - Eric Beekhuis
Lieve Jac, Ontzettend dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen. Zo puur & Zo echt! Zo veel prachtige, gekke, mooie, leuke momenten met elkaar meegemaakt. Bedankt voor alle wijzen lessen en herinneringen die je mij heb willen meegeven zowel in het werk als op prive gebied. Ik wens alle familie en vrienden heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies.
24 juli 2022 - Richard Kraaijeveld
Heel veel sterkte aan alle naasten gewenst. Intens verdrietig bericht, het raakt ons ondanks dat we elkaar niet meer zagen. Hebben zeker mooie momenten beleefd op vakanties en met de boot. Rust zacht Jacco.
24 juli 2022 - Tineke Anderson-Ulrich
Kameraad, Uit het oog maar niet uit het hart! Ik gun je de rust waar je naar opzoek was. Sterkte aan alle nabestaanden. \'Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinneringen goed bewaard!\'
24 juli 2022 - Bart van Voorden
Verschrikkelijk.... Hopelijk heb je nu je rust gevonden,Jacco. Rust zacht. Familie ,vrienden en collega\'s heel veel sterkte.
24 juli 2022 - John van de Wetering
Jacco, bedankt voor alle jaren inzet, samenwerking, plezier en het leveren van een prachtige bijdrage aan de VIC Workhomes van ASVZ. Een bijdrage die voor cliënten, ouders en medewerkers nog dagelijks zichtbaar is. Alle nabestaanden veel sterkte toegewenst met dit verlies.
24 juli 2022 - Margreet Veninga en Walter van Hees
Wens de familie, vrienden en collega\'s veel sterkte met het verlies van Jaco ?
24 juli 2022 - Evandro spinnershoek 12
Jacco grote vriend wat hebben we samen een hoop mee gemaakt, leuke en minder leuke momenten in ons leven je was een topper en dat blijf je in mijn herinnering! Ik wens Nina,je ouders & zus heel veel sterkte en kracht voor nu & de komende tijd. Rust zacht Maat!
24 juli 2022 - Kees Visser
Rust zacht lieve Jacco. Bedankt voor de tijd die ik met je heb gehad , ik ga je missen Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.
24 juli 2022 - Alex wapperom
Gecondoleerd en heel veel sterkte
24 juli 2022 - Janco van Werd
Jacco, vriend en collega Onze eerste ontmoeting herinner ik mij als de dag van gisteren. We kunnen boeken schrijven over onze tijd op Grundel 7 \"G-unit\" Het ga je goed! Gecondoleerd en sterkte voor alle nabestaanden.
24 juli 2022 - Chris de Bruin
Jacco, bedankt voor de mooie diensten die we draaide, spetterende feesten, de keren dat ik je nodig had - met m\'n 2 linkerhanden en jou 2 rechter - je stond altijd voor iedereen klaar. Geen vraag was te gek. Uren gepraat, gewandeld, dilemma\'s besproken, geklaagd over collega\'s die de was niet hadden gevouwen, het brood niet hadden ontdooid, de waszakken vergeten waren of dat de moestuin een zooitje was - jij verzaakte op dat vlak nooit! Heb je altijd bewonderd om je puurheid, eerlijkheid en zo recht voor z\'n raap. Je was de eerste op mijn lijst om bij mijn team te betrekken toen ik leidinggevende werd. Blij dat je jaren lang een belangrijk onderdeel van het dreamteam bent geweest. Samen met jou heb ik het team in het gareel kunnen houden en daar ben ik je super dankbaar voor. Veel cliënten vanuit een uitzichtloos bestaan heb je een zetje in de juiste richting gegeven. Jezelf maakte jij het niet altijd makkelijk en zag niet hoe mooi jouw waarde en persoonlijkheid was. Na mijn Asvz tijd zagen we elkaar minder, af en toe zag ik je rijden in weer een \"nieuwe\" auto. Maar ik heb altijd een zwak voor je gehad, ik ga je missen en zal je nooit vergeten. Nina, ouders en familie veel sterkte met dit verlies.
24 juli 2022 - Lucas van Wingerden
Jacco My professor, Hard van buiten met een big Hart, bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd, alle ervaringen die hebben mij gemaakt wie ik nu ben bij ASVZ. Enige guy die ik zag slapen in zijn aquarium ?.. Bedankt voor alles en tot ooit .Rust in vrede ??
24 juli 2022 - Nuno Silva
Lieve Jacco, wat had ik moeite met jou tijdens onze eerste kennismaking. Maar Jacco je was mijn steun met een mooi lief hart! Bedankt voor de mooie tijd en en jouw kameraadschap. Rust zacht lieve Jacco!
24 juli 2022 - Gilmar Strick
Rust zacht Jacco. Voor alle naasten heel veel sterkte de komende tijd
24 juli 2022 - Mike Broos ASVZ
Wat heb je me vaak laten lachen en wat hebben we prachtige diensten mogen draaien. Ga je missen vriend!
24 juli 2022 - Nick Havelaar
Woorden schieten tekort! Heel veel sterkte voor familie en vrienden !
24 juli 2022 - Kirsten OldeOlthof
Voor alle familie en vrienden heel veel sterkte! Wat een toffe gast was je Jacco!
24 juli 2022 - Alex van Poorten
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor iedereen die hem kon
24 juli 2022 - Willem van den Heerik
Wat een intens verdrietig bericht. Ik wens alle nabestaanden sterkte en in het bijzonder Nina, waar hij zo vol trots over sprak. Bedankt Jacco voor alle mooie herinneringen die we in de tijd van Grundel 7 hebben gemaakt. Je had een duidelijke mening en er waren soms pittige discussies aan de vergadertafel, waarbij we elkaar altijd weer vonden vanuit de gezamenlijke passie voor de goede zorg aan onze cliënten. Lieve groet Maarteke
24 juli 2022 - Maarteke Erkens
Beste Jacco. Wat een toffe vent was je altijd eerlijk en puur. Ik hoop dat je je rust hebt kunnen vinden daar. Heel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden! Rust zacht Jacco.
24 juli 2022 - Emre
Jacco, wat een heerlijke vent was jij toch, mooie tijd met je meegemaakt. Sterkte voor alle familie en vrienden. Claudia Richter
24 juli 2022 - Claudia
Jac, wat was jij een topgozer. Hebben samen wat afgelachen op het werk en daarbuiten. De schitterende verhalen over jou zouden altijd verteld blijven worden. Ga je missen vriend. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor alle dierbaren.
24 juli 2022 - Bobby de Bruin
Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte toe met de verwerking van het verlies van Jacco. Wij zullen onze buurman missen.
24 juli 2022 - Gerard en Annelize Boom
Knettergek en een hart van goud. Mooier wordt een mens niet voor mij. Hoop dat je je rust gevonden hebt. Ik zal je nooit vergeten Jac.
24 juli 2022 - Dennis
rust zacht maat sterkte voor alle naasten en dierbare
24 juli 2022 - marcel van wanrooij
Rust zacht Jacco en heel veel sterkte iedereen.
24 juli 2022 - Robin van der Waal van Dijk
Jacco mooie vent dat je bent. Lang gestreden en altijd loyaal. Als jij met je Chevvy Suburban verdwijnt achter de horizon, dan ben je niet weg…. We zien je alleen niet meer. Ik wens je de mooiste roadtrip makker. Onze condoleances aan je ouders, zus, dochter en alle nabestaande.
24 juli 2022 - Robin & Jocelyn
Rust zacht Jacco. Nina en vrienden veel sterkte. Harry van Buren
24 juli 2022 - Harry van Buren
Wat een groot verlies, we gaan je missen! Gecondoleerd voor de nabestaande!
24 juli 2022 - Pieter & Sophia Korevaar
Wat een groot verlies, we gaan je missen! Gecondoleerd voor de nabestaande!
24 juli 2022 - Pieter & Sophia Korevaar
Jacco, fijne vent! Wat gaan we je missen zeg. Als jong ventje op Grundel 7 was ik vaak wat handelingsverlegen maar als ik wist dat ik met Jou moest werken was het goed. Je werkte hard en er werd veel gewandeld. Tijdens deze wandelingen luisterde ik aandachtig naar je verhalen over vroeger. Ik ken maar weinig mensen die zo betrouwbaar en behulpzaam zijn als jij. We zagen je pijn maar je was sterk genoeg. Nu heb je je strijd gestreden en zijn we trots op het leven wat je achter laat. Rust zacht maatje!
24 juli 2022 - Guus van Wingerden
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de familie en vrienden! Jacco, je zal een hoop mooie herinneringen achterlaten bij een heleboel mensen, waaronder ik! Je was echt een topper! Rust zacht.
24 juli 2022 - Chantal Lourens
Bedankt voor het lachen, bedankt voor het dansen, bedankt voor de lol en de diepe gesprekken. Bedankt dat jij, jij was. Uniek en altijd jezelf! Ik hoop dat je de rust hebt waar je zo naar verlangde.
24 juli 2022 - Desire
Maatje hoop dat je je rust heb gevonden je was een top vent wens alle familie heel veel sterkte met het verlies van een goede hulpzame Jacco rust zacht maat
24 juli 2022 - Leo van voorden
Jac we gaan je missen! Een Lange samenwerking gehad en een prachtige tijd op grundel 7. Voor de familie en nabestaande heel veel sterkte toegewenst.
24 juli 2022 - Dennis Wor
Heel veel kracht en sterkte toegewenst. We denken aan jullie.
24 juli 2022 - Ruud en Vivian Cohen
Ik schrik er zo van, gecondoleerd en heel veel sterkte allemaal.
24 juli 2022 - Piets Vet
Lieve Jacco, Rust zacht… ik hoop dat je de rust heb gevonden waar je naar verlangde. Liefs Je Neef Dennis
24 juli 2022 - Dennis Heikoop
Heel veel sterkte gewenst Nina, verdere familie en vrienden
24 juli 2022 - Familie Deumer
Famile gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel kracht en sterkte gewenst. Cora Bakker en Arie van Andel
24 juli 2022 - Cora Bakker-Hokken
Lieve Jacco...ik kende je eigenlijk alleen uit verhalen van je zus. Ik hoop zo dat je de rust hebt gevonden waar je naar op zoek was. Ik wil je familie, vrienden en alle mensen die van je houden heel veel sterkte toe wensen.
24 juli 2022 - Kitty van de Vijver
Rust zacht Jacco Gecondoleerd met dit grote verlies voor de familie.
24 juli 2022 - Bianca Verheul
Ontdaan, met stomheid geslagen, een onwerkelijk gevoel, ongeloof, verdriet... Hoe druk je in hemelsnaam een gevoel in woorden uit, wat je eigenlijk niet kan beschrijven en enkel kan beleven en ondervinden? Ik ben een generatiegenoot van jou, waardoor wij het over veel zaken eens waren. Over veel, maar zeker niet over alles, want er waren ook onderwerpen waar wij verhitte doch respectvolle discussies over konden voeren. Generatiegenoten betekent tevens dat wij als mannen op een bepaalde manier onze gevoelens hebben leren uiten of juist niet. Dat ik bovenstaande gevoelens kan en durf uit te drukken, zegt toch veel over jou als persoon en hoe wij tot elkaar stonden. Ik ga je missen makker.
24 juli 2022 - Kamal Tajjiou
Erg geschrokken van dit bericht. Ik wens iedereen heel veel sterkte en kracht toe.
24 juli 2022 - Sylvana Bakker
Ik ga je missen maat. Heel veel sterkte voor iedereen! Je buurman
24 juli 2022 - Timon Nieuwendorp
Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zocht. Niemand weet wat er na het “leven” is. Sommige zullen zeggen niets, sommige zeggen twee werelden, anderen weten het oprecht niet. Ik zeg dat er alleen maar liefde zal zijn. Liefde voor jouw zijn en die van de ander. Rust zacht lieve Jacco! We zullen je missen! Liefs Remco
24 juli 2022 - Remco Gillissen
Eindelijk je rust gevonden die je zocht We hopen dat je hem heb gevonden We ga je zeker missen ouwe gek Het ga je goed daarboven
24 juli 2022 - Addy anita voer
Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte voor iedereen.
24 juli 2022 - Sandra Bakker
Rust zacht krijger. Wat hebben we mooie herinneringen gemaakt en veel plezier gehad. Als er een hemel bestaat is er zeker een plekkie voor jou ?
24 juli 2022 - Philip Vet
Gecondoleerd, heel veel sterkte. Xx
24 juli 2022 - Kim Koppelaar
Lieve Jacco rust zacht.. ??? heel veel sterkte en kracht toegewenst voor alle nabestaande
24 juli 2022 - Audrey Boon
Lieve Jacco. Rust zacht. Sterkte en kracht toegewenst voor familie en nabestaanden.
24 juli 2022 - Johan & Ingeborg Vos
Rust zacht Jacco, iedere keer als ik je zag had je altijd tijd voor een praatje over van alles en nog wat maar ook zeker over de kinderen. Altijd met trots over Nina die wij hier ook graag zagen komen. Helaas is dit nu voorbij, rust zacht kerel en bedankt voor onze leuke gesprekken. Nina en familie gecondoleerd, ook namens Annemarie en de kinderen.
24 juli 2022 - Martin Lemmen
Marielle en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd
24 juli 2022 - Hanneke Monteban
Jacco rust zacht je was altijd een toffe en lieve jongen lieve famillie heel veel sterkte en kracht gecondoleerd Angelique kerkwijk Giovanni brans
24 juli 2022 - Angelique kerkwijk
Heel veel sterkte met het verlies van Jacco
24 juli 2022 - Patricia Jong vd mooren
1 vage ontmoeting maar deze staat me altijd nog bij. gecondoleerd en sterkte voor de familie.
24 juli 2022 - Michiel van den Heerik
Gecondoleerd met dit grote verlies. En heel veel sterkte toegewenst voor nu en de komende tyd
24 juli 2022 - Jerry Laurine djayden en djaymy Lee
Heel veel sterkte voor familie en verdere nabestaanden
24 juli 2022 - Jeannette en Carlo de Baat
Jacco, een man met een goed hart. We wensen je alle rust die je zoekt. Heel veel sterkte voor alle mensen waarbij je geliefd bent. Als we de berichten lezen heb je bij vele mensen wat moois en fijns achter gelaten. Het zal een groot gemis zijn voor je familie en vrienden. Rust zacht. Bart en Sylvia de Man
24 juli 2022 - Bart en Sylvia de Man
Jeetje Jacster, je hebt ons laten schrikken. Grote mond, super klein hartje, een ingewikkeld leven, maar ondanks alles een goude vent!! Rust zacht, maatje! We zullen je niet vergeten. We wensen Nina, je ouders, zus en alle andere mensen die om je geven, heel veel sterkte.
24 juli 2022 - Martin en Kim Buytenhek
Jac, Bedankt voor de mooie momenten.Hou ze scherp daarboven.
24 juli 2022 - Wesley Huijgens
Wat ontzettend verdrietig, gecondoleerd en heel veel sterkte voor de hele familie
24 juli 2022 - Wilma Boogaard
Gecondoleerd, veel sterkte samen.
24 juli 2022 - Vincent Smit-Schrauwen
Gecondoleerd en heel veel sterkte
24 juli 2022 - Germa
Maatje, wat hebben we een lol gehad en haalden we kattenkwaad uit, maar één ding was zeker op Jac kon je rekenen en die ging door t vuur. Je was sprekende voorbeeld van een ruwe bolster, blanke pit en een superkerel. De laatste tijd kwam ik je af en toe tegen en was het als vanouds en was je altijd goedlachs. Achter die vrolijke kop van je schuilde pijn en verdriet. Hoop dat je je rust heb gevonden en dat we later in het hiernamaals weer kattenkwaad kunnen uithalen.
24 juli 2022 - John Marcelis
Lieve jac, M’n Vissemaat!!!! De eerste dag Gr 7,waar was ik beland en daar was jij! Je hebt me omarmd opgevoed en me laten voelen hoe het is om samen te zijn en samen te zorgen. Want jou grote mond was niks in de vergelijking met je veel grotere hart voor de mensen om je heen die dicht bij mochten komen! Lieve vriend ik mis je en een plekje in mijn hart heb je altijd gehad en zal je altijd houden!!! Heel veel sterkte voor jou kleine meissie je ouders en alle andere waarvan je hun hart gestolen hebt Mart
24 juli 2022 - Martin buytenhek
Jacco, een hardwerkende man, het hart op de tong, die door het vuur ging voor de cliënten en collega’s op de VIC Workhomes. Alle kracht voor de nabestaanden. Sterker dan het verlies, is de herinnering die blijft. Gr. Lucy
24 juli 2022 - Lucy Simons
Heel veel sterkte in dit grote gemis.
24 juli 2022 - Sion & Mariëtte Schild
Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies
24 juli 2022 - Arwin Nieuwendorp en Danielle Pellikaan
Zo verdrietig, gecondoleerd voor alle lieve mensen die om je heen staan …heel veel kracht en sterkte voor nu en de komende tijd….Rust zacht Jacco….
24 juli 2022 - Ine de Bruin
Jacco, rust zacht maat! Gecondoleerd en heel veel sterkte aan alle nabestaanden!
24 juli 2022 - Baris
Rust zacht lieve Jacco. Heel veel sterkte voor je familie. Het ga je goed buurman!
24 juli 2022 - Petra de Goeij
Hoop dat je nu rust hebt gevonden, wij zullen je herinneren als een lieve neef met een lach en een traan . Heel veel sterkte voor iedereen die jou lief heeft.
25 juli 2022 - Dennis, Angela, Tim en Laura van der Sluijs
Lieve, lieve Jacco, Groots hart, soms loopt het even anders. Alle liefs voor jouw dierbaren
25 juli 2022 - Miranda
Rust zacht lieve neef. Heel veel sterkte voor iedereen.
25 juli 2022 - Lawrence, Natasja, Jayden en Bryan Vermeulen
Lieve Jacco, ik zal je nooit vergeten! Wat een strijd heb jij gehad... rust zacht, jou strijd is voorbij. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden ?
25 juli 2022 - Mieke Visser
Rust zacht Jacco! Veel kracht en sterkte voor de nabestaanden.
25 juli 2022 - Nico Dekker
Altijd veel lol gehad in het werk met je Ga je missen Ik wil alle nabestaanden veel sterkte wensen
25 juli 2022 - Jan van duin
Lieve Jacco, hopelijk heb je nu je rust gevonden. Ik ga je humor, gekke opmerkingen maar de soms ook diepe serieuze gesprekken missen. Nina, familie en vrienden gecondoleerd en heel veel sterkte. Je buufie Bianc
25 juli 2022 - Bianca
Woorden schieten te kort. Zo zonde dat je het gevecht niet heb kunnen winnen. Hoop als ik ooit daar boven aankom jij mij met jouw big smile opvangt en dat we samen weer mooie momenten zullen delen. Heel veel sterkte voor alle naasten en familie.
25 juli 2022 - Rogier de Klerk
Lieve Nien, Moge goede herinneringen het grote verlies verzachten.. Heel veel sterkte en kracht gewenst in deze periode.
25 juli 2022 - Samanta Verhoef
Beste nabestaanden, wat moet dit vreselijk zwaar zijn voor jullie. Gecondoleerd met het verlies van onze behulpzame, grappige, lieve, soms struggelende en af en toe recalcitrante buur. We hebben het hele weekend met verschillende buren veel herinneringen opgehaald. We hopen dat hij weet hoe geliefd hij was. Veel sterkte ? voor iedereen.
25 juli 2022 - Mary Klinzing/ Theo van Gelder
Jacco, goser. Net te horen gekregen en onwerkelijk dit. Leuke tijd en altijd heel veel gelachen op de werkvloer. Gemis voor alle nabestaanden en mijn condoleance.
25 juli 2022 - Benisa Boudhan
Gecondoleerd met het overlijden van Jacco! Veel sterkte toegewenst!
25 juli 2022 - Herman en Hannke de Ruiter
Lieve Nina we kunnen je natuurlijk al als jong meisje ik heb je niet persoonlijk kunnen condoleren met het verlies van je vader hij was zo trots op je en altijd zo veel lof over je ik heb er geen woorden voor maar als ik iemand in me hart heb genomen dan was dat zeker jou vader Nina ik wil jouw heel veel sterkte wensen en natuurlijk ook de familie Gérard en Annelize de buuren van nummer 61
25 juli 2022 - Gérard en Annelize Boom
Gecondoleerd en sterkte Nina, familie en vrienden. Dat je je rust hebt mogen vinden Jacco.
25 juli 2022 - Marianne Bouman
Jacco, wat ben ik blij dat ik je heb mogen kennen. We hebben elkaar als jonge ventjes ontmoet in de Brabantse Biesbosch en groeide al snel uit als biesbosratten. We hebben de meest rare streken overhoop gehaald zoals vissen vangen met zelf gesneden speren, zeer vreemdsoortige gerechten gemaakt op het kampvuur, op elkaar schieten met luchtdrukpistool en tot kleine opstootjes bij de Rietplaat en zelfs een paar keer in de clinch met oom agent. Later werden we collega\'s en hebben mening keer met elkaar woningen gestoffeerd. We zagen het zelfs we zitten om samen als collega\'s op pad te gaan en hadden zelfs al namen bedacht die we dan op de bus zouden plakken.......Jack and the Fatman. In de kroeg waren we ook vaak te vinden waar we veel biertjes hebben gedronken en na afloop toch nog even snel shoarma schotel hebben gegeten. Helaas zijn we elkaar op latere leeftijd uit het oog verloren. maar weet je pik.......ik ga je nooit vergeten en bedankt voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Rust zacht Jacco Heel veel sterkte en kracht voor familie en naasten.
25 juli 2022 - André Kraaijeveld
Lieve Jacco, Ruwe bolster blanke pit, met een gouden hart. Rust zacht. Familie veel sterkte
25 juli 2022 - Annemarie Dooren
Rust zacht Jacco! Veel sterkte voor de nabestaanden.
25 juli 2022 - Faycal Fater
Gecondoleerd en sterkte gewenst met dit verlies. Prachtige vent, puur en oprecht. Veel gelachen tijdens het werk en altijd een onvoorwaardelijke ondersteuning van je gehad als collega op de bolder. Rust zacht Jacco.
25 juli 2022 - Thijmen Kraaijeveld
Jacco. Woorden schieten tekort. Ik kwam je laatst nog tegen. Even gelachen samen. Bizar!! Ik hoop dat je de rust hebt gevonden. Ik kijk terug op een pracht mens. Een hart van goud! Rust zacht Vriend.
25 juli 2022 - Marco Merks
Beste familie Amersfoort, Mijn oprechte deelneming met het overlijden van Jacco. Wat een verdriet. Heel veel sterkte deze dagen en voor de tijd die komen gaat. ??
25 juli 2022 - Janny van der POL.
Beste familie Amersfoort, Mijn oprechte deelneming met het overlijden van Jacco. Wat een verdriet. Heel veel sterkte deze dagen en voor de tijd die komen gaat. ??
25 juli 2022 - Janny van der POL.
Lieve Jacco. Je betekende zoveel in het leven van Rienke. Je zorgde ervoor dat iedereen \' wakker\' bleef. Je creëerde rust door op iedere woning waar je werkte een aquarium te plaatsen. Je betrok daar iedere cliënt bij. Zo ook de boot, jij zorgde ervoor dat iedere cliënt, ook al hadden ze angst, in staat was om zich te ontspannen. De herinnering aan jou, en de vele fijne gesprekken draag ik in mijn hart.?
25 juli 2022 - Pieta Berkhof de Heer
Jac, je gaat gemist worden fijne vent! Ik kijk graag terug op die tijd met je bij de bolder. Niet lullen maar poetsen! Veel sterkte voor alle nabestaanden.
25 juli 2022 - Roy Leeuwestein
Een dikke glimlach voor alle mooie herinneringen. En een traan voor het gemis. Maar dank je wel, dat ik in je leven mocht zijn. Met alles! Zeldzaam. Zo vertrouwd. Man van je woord, altijd. Dank je wel Jac. It’s been a hell of a ride! Je was episch.. ik ga je missen. Sterkte voor iedereen.
25 juli 2022 - Rebecca
Jac, hoop dat je je rust heb gevonden , liefs Jo en Bi xxx
25 juli 2022 - Bianca & Johan van Santen
Ik schijf je gewoon nog een bericht omdat het mag. Je bent op mijn vraag naar Grundel7 gekomen en door jou persoonlijkheid /nuchterheid weet je echt niet wat je daar samen met onze collega\'s hebt gedaan, jij vond alles normaal en prima... geloof mij wat we deden op de VIC Workhome was bijzonder! We zagen elkaar nog vaak op de Bolder en er was altijd een praatje en een grap... meestal ondeugende/gekke grap? ik ga je missen maar wel met een lach.. denk dat jij dat liever zo ziet! ?? rust zacht en je bent voor altijd in mijn ?hart!!
26 juli 2022 - Remko Weinberg
Wat een ernstig bericht. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.
26 juli 2022 - Stefan de Wit
Jacco, Mooie gekke vent. We hebben nooit samen gewerkt, maar op en buiten het werk kwamen we elkaar regelmatig tegen. Mijn ervaring en de berichten hier tonen hoe jij was; warm, oprecht en niet altijd even makkelijk voor jezelf. Je gaat gemist worden. Sterkte aan iedereen die Jacco lief heeft. Goede reis! Menno den Doelder
26 juli 2022 - Menno den Doelder
Gecontroleerd en veel sterkte met dit verlies.
26 juli 2022 - Moniek Middelkoop
De maan zo mooi, van wolken vrij Zo zoel, een zomerlichtenacht Verzonken in mijn mijmerij Heb ik steeds aan jou gedacht En hoe jij zomaar bent gegaan Naar een ander bestaan. Goede reis Jacco. 26 juli 2022
26 juli 2022 - Henk&Alij
Lieve Jacco, Ik ga onze koffiemomentjes wel missen in de ochtend. Ik hoop dat je je rust kan vinden, waar je zo naar op zoek was. Sterkte voor alle nabestaanden. Liefs Marjan.
26 juli 2022 - Marjan van Maaren
Dag lieve gekke grootmuil....deze wereld is een oprecht en mooi mens armer...
26 juli 2022 - Elise Schouten
Lieve Jacco rust zacht. Maar wat zal ik je humor, gekke opmerkingen en altijd weerkerende vraag \"zal ik je scootmobiel even opvoeren Jannie\" missen. Nina verdere familie en vrienden gecondoleerd en heel veel sterkte
26 juli 2022 - Jannie Langerak
Ik wil alle familie, vrienden en andere nabestaanden condoleren en sterkte wensen met dit verlies. Jacco, je was een topvent, zowel op het werk als daarbuiten. Hopelijk heb je de rust gevonden waar je naar op zoek was. Rust zacht.
26 juli 2022 - Mark Kraaijeveld
Beste Jacco... Het gewone leven ervaren.... Met jouw passie, inzet en humor ging jij dag-in|dag-uit voor een menswaardig bestaan. Een betrouwbare ander voor cliënten, ouders, verwanten en collega\'s. Grote dank daarvoor.... ik maak voor jou diepe buiging. In alle opzichten paste \'gewoon is anders\' bij jou als een tweede jas. En dan dit onwerkelijke en ingrijpende bericht. Want aan dit alles kwam plotseling een einde.... Ik wens allen die jou lief hebben veel sterkte, troost en geborgenheid. Dick van de Weerd
26 juli 2022 - Dick van de Weerd
Jacco, ik had je laatst nog uitgenodigd om weer eens een bakkie te komen doen op je oude woning. Helaas kan dit nooit meer gebeuren, ik ga je missen Jacco. Onze gesprekjes en grappen wanneer wij elkaar tegen kwamen, ik ga een kaarsje voor je branden. Rust in vrede en heel veel sterkte voor Nina en jouw familie.
26 juli 2022 - Cyril van Kleeff (Zeeldraaier 18)
Jacco, dank je wel voor de zorg die je mijn zus hebt gegeven en wat je voor haar (en voor de anderen op de groep) hebt betekend. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor de nabestaanden.
26 juli 2022 - Andrea
Lieve Jacco.. Wat onwerkelijk dat we nooit meer jou big Smile zien. En je niet meer hard toeterend en zwaaiend in je grote bak voorbij zien tuffen. We gaan jou nooit vergeten. Rust zacht lieverd.
27 juli 2022 - Marcel en Wanda
Jacco, ik zal de leuke tijd in de Biesbosch nooit vergeten. Jij als Stoerste van ons allen die alles durfde en nergens bang voor was. Dank je wel voor die mooie tijd, de herinneringen blijven. Rust zacht Jacco Veel sterkte voor familie en naasten.
27 juli 2022 - Erik v/d Wiel
Alle sterkte toegewenst.
27 juli 2022 - ome Bert Hoogendoorn, Tineke en Nico v/d Leer-Hoogendoorn, Henriëtte en Pieter Boele-Hoogendoorn
Wij wensen familie, vrienden en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies. Jacco je was een topper die altijd voor iedereen klaar stond. Rust zacht.
27 juli 2022 - Cor en Gerda van Wingerden
Jacco, rust zacht. Je zal altijd herinnerd worden als een geweldige, toffe gozer. Beste nabestaanden, veel sterkte met dit verlies.
27 juli 2022 - Leo en Pom van den Heuvel
Lieve Cees, Leni en Mariëlle, Ik lees net het overlijden van Jacco in de krant. Wat een verschrikkelijk nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte de Komende tijd met dit grote verlies. Heel veel Liefs van Miranda
27 juli 2022 - Miranda de Groot- Muilwijk
Jacco... verschrikkelijk dit afgelopen weekend te horen...van vroeger in de kroeg tot klojen met bootjes en liefde voor Amerikaanse auto\'s. Rust zacht gozer en heel veel sterkte voor de familie!!!
27 juli 2022 - Bart Boer
Weet dat er aan jullie wordt gedacht tijdens deze zware periode. We wensen jullie eindeloos veel kracht.
28 juli 2022 - Merel en Falco
Wat zal je worden gemist! Ondeugende ogen Parmantige kuif Een hart van goud RIP
28 juli 2022 - Caroline Snell
Veel te jong...wat is het leven soms oneerlijk Onze vriendschap gaat al bijna 30 jaar terug ..helaas de laatste jaren wat minder contact ..maar als we je weer zagen was het weer als vanouds. Samen stappen ..naar de dierentuin (zie foto) verjaardagen dagen vieren of dagje naar het strand allemaal herinneringen die we zullen koesteren. Jac we zullen je nooit vergeten ...rust zacht Henk & wilma
28 juli 2022 - Henk en Wilma
Lieve Leni, Cees, Marielle, Nina en verdere familie en vrienden, wat schrik ik van dit bericht in de krant. Zo jong, en wat een verlies. Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst. Groetjes ingrid kraaijeveld
28 juli 2022 - Ingrid Kraaijeveld
We schrikken van het nieuws, we vonden je altijd een topgozer. Veel sterkte voor de nabestaanden. We hopen dat je je rust gevonden hebt. Rust zacht Matt en Sandra van de Wetering
28 juli 2022 - Matt en Sandra
Buurman Jacco ik zal jou nooit meer vergeten jij was als een bloem als de zon weg is sluit een bloem en dan zien we hier niet van hoe mooi zo bloem kan zijn maar als deze in de zon staat en open is zien we alle pracht van deze bloem Jacco zo zullen we jou als buurtjes herinneren wand die mooie bloem was jij
28 juli 2022 - Familie Boom
Buurman Jacco ik zal jou nooit meer vergeten jij was als een bloem als de zon weg is sluit een bloem en dan zien we hier niet van hoe mooi zo bloem kan zijn maar als deze in de zon staat en open is zien we alle pracht van deze bloem Jacco zo zullen we jou als buurtjes herinneren wand die mooie bloem was jij
28 juli 2022 - Familie Boom
Buurman Jacco ik zal jou nooit meer vergeten jij was als een bloem als de zon weg is sluit een bloem en dan zien we hier niet van hoe mooi zo bloem kan zijn maar als deze in de zon staat en open is zien we alle pracht van deze bloem Jacco zo zullen we jou als buurtjes herinneren wand die mooie bloem was jij
28 juli 2022 - Familie Boom
Cees en Leni Marielle heel veel sterkte zie het net in de krant staan. Verschrikkelijk nieuws namens ons heel veel sterkte en gecondeleerd. Zo jong we schrikke van het bericht. Jacco rust zacht.
28 juli 2022 - Wim plonie fred cindy nick en roy angelique cor michael en michelle van den Dool van Es.
Jacco, ik heb je gekend als een fantastische kerel, een fijne vent, met een olijke kop en een leuke uitstraling. En tóch, als ik al die uitlatingen lees van andere mensen, krijg ik de indruk, dat ik je toch maar ten dele kende. Als ik lees over je strijd en het je \'gunnen van rust\' vermoed ik veel m.b.t. jou, waarvan ik geen weet had. Wat ik wél weet is, dat het me vól raakte toen ik hoorde van je overlijden. Dat het me zo raakte heeft , behalve het inhoudelijke zelf, óók heel veel te maken met het feit, dat je zoveel betekende voor Rienke. Ze voelde haarfijn aan dat jij haar veiligheid bood (zonder met deze opmerking anderen tekort te willen doen), en ik merkte altijd dat jij haar steun bood, haar gerust wist te stellen op jouw geheel eigen wijze. Ze haalde dan letterlijk aan wat je zei. Ik merkte dat ze je beschouwde als \'een vriend\'. Zoals ze dat uitsprak, als het over jou ging, een héle mond vol: \"Jácco\". Ik ben blij dat je een (zo positieve) rol hebt gespeeld in haar leven. Dankjewel daarvoor. Van harte wens ik allen die veel voor je betekenden, en (omgekeerd) allen voor wie jij veel betekende en die van je hielden, van harte heel veel sterkte.
28 juli 2022 - Rien van der Sluijs
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Rust zacht.
28 juli 2022 - Bobby Beumer
Gecondoleerd, heel veel sterkte gewenst!
28 juli 2022 - Marco van de Giessen
Bedankt voor alle goede zorgen voor Gislan. Jacco je was duidelijk en recht door zee Gislan wist waar hij aan toe was. Jammer van die verschrikkelijke ziekte je verdiende beter. Familie Ottink
28 juli 2022 - Eliette Alfons en Gislan Ottink
Wat een bericht om te lezen dat Jacco er niet meer is. Ik ken je al heel lang en als ik je dan weer eens tegenkwam was het contact altijd goed. Via deze weg wil ik Cees, Leni en Mariëlle alle sterkte toewensen.
28 juli 2022 - Peter \'t Jong
Rust zacht Jacco, Rebel met het hart op de goede plaats! Ga je nooit vergeten. Je ongelooflijk goede humor maar ook de serieuze gesprekken die we hadden als we elkaar zagen. Ik hoop dat je de rust gevonden hebt. Sterkte voor alle nabestaanden
28 juli 2022 - Bastiaan Dekker
Wat een schrik bij het lezen van dit bericht. Jij ietwat vreemde gast met humor, we hebben in de voorbijgaande jaren in de winkel aardig wat gekletst over van alles en nog wat. Serieuze gesprekken maar ook veel gelachen! We gaan je erg missen en zullen altijd met veel warmte aan je blijven denken. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
29 juli 2022 - Ben en Betty, de Amazone.
Gecondoleerd met het verlies van Jacco , vind het zo erg
29 juli 2022 - Yvonne
Jacco, wat was je een fijne gozer! Altijd eerlijk en oprecht, begaan en recht voor z\'n raap. 16 jaar geleden werden we buren en ik had me geen betere kunnen wensen. Mooie tijden met je beleefd, soms een goed gesprek, soms gewoon lekker even je frustraties dumpen. Dat je ook een lichamelijke strijd leverde werd pijnlijk duidelijk toen een piepjonge Nina in paniek aanbelde voor hulp. Samen lukte het om je met een paar Dextro\'s weer op de been te helpen. Onbewust bij het dagelijkse voorbijlopen aan je raam, toch even die bevestiging van hé buurman, een zwaai of een duimpie dat het goed was. Vorige week was ik te laat... Vandaag op je uitvaart draaide The Sound of Silence in de uitvoering van Disturbed en niets omschrijft het gemis beter. Rust zacht vriend, we zullen je nooit vergeten. Heel veel sterkte Nina, ouders, zus, Urzala, verdere familie, vrienden, collega\'s en een ieder die Jacco in zijn of haart hart heeft gesloten. de buurman
29 juli 2022 - Peter Kooij
Iedereen gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies.
29 juli 2022 - Chris en Paula van Sinttruije
lieve Jacco rust zacht .We kende elkaar niet goed .Maar als we elkaar tegen kwamen altijd even vriendelijk,en als je weer door de straat kwam,als je naar of huis ging met je Amerikaanse bak.Dat geluid nog even extra trapje er op heerlijk geluid.Je woonde schuin tegenover mij dus ik hoorde je altijd. Ik wens ouders, familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd met dit zware verlies. Karin Dorlandsweer
30 juli 2022 - Karin
Gecondoleerd en heel veel sterkte.
31 juli 2022 - Jan Henk van der Wiel
Lieve Jacco, vandaag hoorde ik het bericht. Rust zacht. Aan de nabestaanden wens ik veel sterkte met het immens groot verlies.
3 augustus 2022 - Peter van Valen
Oud buurman Jacco is er niet meer. In de Weresteijn nam je mij graag mee op allerlei klusjes. Samen bezig met de vissen of je Agapornis. Met oud en nieuw zorgde je altijd voor mooi vuurwerk in onze straat. Dierbare herinneringen. Nina, veel sterkte!! ?
3 augustus 2022 - Pieter Vink
Jacco ik ken je als jeugdvriend van mijn broer, je kwam vaak bij ons over de vloer, maar ook als broer van Mariella. Ik wens haar , je dochter en je ouders veel sterkte bij het dragen van dit verlies.
8 augustus 2022 - Linda van Wijgerden-Marcelis
Jacco ik heb je leren kennen als buurcollega. Jij op zeeldraaier 18 toen en ik op zeeldraaier 17. Er was altijd lol met jou en wat een kennis en kunde had je in huis. Je gezondheid was helaas een ander verhaal. Ik wens je naaste familie en dan ook zeker je dochter ( die toen de tijd net geboren was en waar je niet over uit gesproken raakte) heel veel sterkte toe.
13 augustus 2022 - Marinka Palsrok
Hoorde het van jou overlijden vandaag pas. Jeetje Jacco …. Hopelijk rust je nu in vrede. Familie & vrienden gecondoleerd met dit verlies. Fijne vent, oprechte non nonsens kerel, en hart van goud.
16 augustus 2022 - Richard van t Zelfde
Wat een ontzettend verdrietig bericht. Hopelijk heeft Jacco nu zijn verdiende rust gevonden. Veel sterkte en liefs voor Nina, Mariëlle, Monique, Cees en Leni.
17 augustus 2022 - Gerdien van Eersel
Lieve Jacco. Ik hoor net het intens verdrietige bericht. We waren klasgenootjes op de lagere school. Wij bleven over tussen de middag en speelden dan vaak verstoppertje. Een keer hadden wij ons achter het schoolbord verstopt (zo\'n bord dat je naar beneden en naar boven kon rollen) toen ineens de juf binnen kwam. Wij heel stilletjes blijven liggen in de hoop dat ze weer weg zou gaan. En gelukkig deed ze dat uiteindelijk. Wat spannend en wat een lol achteraf. Na de lagere school heb ik je nooit meer gezien. Ook niet op de reünie van een paar jaar geleden. Ik had zo gehoopt je te zien.... Rust zacht. Liefs, Patricia
4 september 2022 - Patricia Venis
Gecondoleerd. Hij was heel bijzonder voor mij. Familie veel sterkte.
5 september 2022 - Arno Kadijk
Tjee woorden schieten tekort nadat ik dit vreselijke bericht hoorde dat jij er niet meer bent. Wat hebben wij vroeger toch een bijzondere band gehad, vele dingen mogen beleven, een tijd die ik niet zou willen missen, een tijd die ik koester. Rust zacht mijn vriend en we komen elkaar zeker weer tegen. Je makker Thomas
5 september 2022 - Thomas Miljoen
Wat een schok.. toen ik hoorde dat je er niet meer bent kerel.. wat ga ik jou missen. Wat hebben we veel gelachen tijdens onze samenwerking op de diverse groepen van ASVZ. Maar toch wel in het bijzonder op Grundel 7 ! Ik hoop dat je je (welverdiende) rust gevonden hebt vent. Ik wens alle vrienden en nabestaanden van Jacco veel sterkte en wel in het bijzonder Nina.
5 september 2022 - Ronald Oorschot
Jacco, Jakkie, Jac, Luid, druk, altijd aan. Veel bravoure maar nooit zelfvoldaan. Altijd een lach, grijpend naar het leven. Al was het soms vluchtig en maar voor even. Ontdaan door onrecht, schelden en tieren. Daarna proestend het leven vieren. Hoe levendig die reactie, een nacht op een parkeerplaats bij München. Geen geld, geen brandstof, geen insuline, maar volledig vertrouwen dat ik er zou zijn voor je. Die vanzelfsprekendheid deelden we samen. We hoefden geen vrienden te zijn om de ander te steunen. Daarna gewoon weer verder alsof het de normaalste zaak van de wereld was, en dat was het ook. Veel vallen, veel opstaan, vechten tegen jezelf, weer opstaan en liefhebben. Luid, druk en altijd aan. Toch kende ik ook je pijn en verlangens. Zoveel mensen die je waardeerden hoewel je door misplaatste bescheidenheid zelf niet bij machte was het te zien. Het doet me zo\'n deugd te lezen hoeveel je hebt betekent voor zoveel mensen \'na ons\'. Het doet recht aan je instelling en onnavolgbare drang een verrijking te willen zijn voor andermans leven. Iets wat je zelf zo vaak miste. Rust vriend. Voor mij was je een mensch... Luid, druk en in mijn gedachten, voor altijd aan.
15 september 2022 - Eric
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):