Image

Gerit Kazen

26-10-1955
16-09-2023
Berichten
Gecondoleerd met het verlies van uw man, jullie vader en opa. Veel sterkte toegewenst.
19 september 2023 - Piet Bax (mannenkoor de Lofzang)
Beste familie Kazen, van harte gecondoleerd met het verlies van uw man, vader/ schoonvader en opa. Vele jaren heb ik (als oud koorlid) Gerit mogen kennen als organist. Een innemende, vriendelijke man die altijd voor ons klaar stond. Een echte musicus, maar ook een man met een luisterend oor. Wat zal hij gemist worden. Beste mevrouw, familie Kazen, heel veel sterkte, voor nu en in de toekomst, om dit grote verlies te kunnen dragen. Gods nabijheid toegewenst ook als straks de begrafenis plaats zal vinden. Vriendelijke groeten, Thijs Bax. Wijk en Aalburg.
19 september 2023 - Thijs Bax (Wijk en Aalburg)
Gecondoleerd met het verlies van uw man en (schoon)vader. Ik heb hem leren kennen als een bescheiden man die zeker niet op de voorgrond trad. Vele uitvoeringen mochten wij met hem samenwerken. Zijn orgelspel altijd mooi afgestemd op het lied dat werd gezongen. Hij was met recht een verlengstuk van ons koor. Ik genoot van zijn muzikale gaven en het was een feest om naar te luisteren. We gaan hem als koor zeker missen. Gods troost in dit grote gemis toegebeden.
19 september 2023 - Sander Spiering (voorzitter Christelijk mannenkoor De Lofzang)
Onze oprechte deelneming met het verlies van Gerit. Wij wensen alle nabestaanden veel kracht en sterkte toe.
20 september 2023 - Rafael Maas en Thessa Verheul
Van harte gecondoleerd met het verlies. Wat een verdriet. We bidden voor u/jullie.
20 september 2023 - Henk Morren (mannenkoor de lofzang)
Hanny, de kinderen en overige familie, Van harte gecondoleerd met het verlies van Gerit. Veel sterkte toegewenst.
20 september 2023 - Theo en Marjan Hoftijzer
Beste familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en grootvader. Veel sterkte toegewenst.
20 september 2023 - Gerrit Verhagen, mannenkoor de lofzang
Van harte gecondoleerd met het verlies van uw man / vader Gerit. Zijn orgelspel zullen we zekergaan missen. Gods troost en onmisbare zegen toegebeden. 20 september 2023 - Ad van Dongen (mannenkoor de lofzang)
20 september 2023 - Ad van Dongen. Wijk en Aalburg)
Van harte gecondoleerd met het verlies van uw man (schoon) vader . We zullen hem zeker gaan missen. Gods nabijheid toegewenst voor nu en ook straks bij de begrafenis. Gods onmisbare zegen toegewenst. 20 september 2023 Cees Treffers (penningmeester) Christelijk mannenkoor De Lofzang Sprang-Capelle
20 september 2023 - C.W.Treffers
Gecondoleerd. (Oud Collega Bakker Sliedrecht).
20 september 2023 - Jan Dekker
Onwerkelijk bericht. Gerit blijft in mijn gedachten als een innemend mens, waar we elkaar ook tegenkwamen. Op de voetbal (langer geleden), in de AH, of als organist. Gecondoleerd met dit verlies en Gods nabijheid toegewenst.
20 september 2023 - Jaap Ritmeester
Familie Kazen, van harte gecondoleerd met het verlies van Gerit. We zullen hem zeker missen als organist van ons mannenkoor. Heel veel sterkte toegewenst!
20 september 2023 - Aart van Dongen
Beste familie Kazen, van harte gecondoleerd met het verlies van jullie man en vader. Veel sterkte bij alles wat op jullie af komt! We zongen Maandag naar aanleiding van het overlijden van Gerit het lied: \'vaste Rots van mijn behoud\'. We hopen dat jullie de troost hieruit ervaren.
20 september 2023 - Jan Stam (mannenkoor de Lofzang)
Van harte gecondoleerd met het verlies van uw man, jullie (schoon)vader en opa. Ik heb menig keer tijdens een zangavond in Heusden met Gerit samengewerkt.
20 september 2023 - Anton de Raad
Beste familie Kazen, van harte gecondoleerd met het verlies van Uw man, jullie vader en opa. Wat een enorm verdriet is er opeens gekomen in de familie. Ik zal Gerit herinneren als een zeer zachtaardig en vriendelijke organist, die ons koor tijdens vele zanguitvoeringen op een bijzonder invoelende manier wist te begeleiden. Dat de Heere jullie trooster mag zijn in deze intens verdrietige tijd. Hij kan en wil troosten zoals geen mens kan. Heel veel sterkte de komende tijd.
21 september 2023 - Bert Hardeman (mannenkoor De Lofzang)
familie kazen,van harte gecondoleerd met het overlijden van uw man jullie vader en opa ik heb altijd als koorlid genoten van het orgelspel van Gerit met heel zijn hart wat een verdriet en gemis hij was altijd vriendelijk en begripvol heel veel sterkte Toegewenst
21 september 2023 - Henk Timmer (koorlid de lofzang)
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):