Image

Fred van Helden

20-05-1949
20-08-2022
Berichten
Gecondoleerd Jannie ,Kinderen en Kleinkinderen en Fam met het overlijden van Fred . Heel veel sterkte.
22 augustus 2022 - Atie van Huuksloot.
Gecondoleerd Jannie, kinderen en kleinkinderen en familie. Sterkte nu en de komende tijd met dit verlies. Fijn dat ik Fred mocht leren kennen en er was als je hem nodig had.
22 augustus 2022 - Jeanne van Dijk-Gerritsen
Langs deze weg betuigen wij ons medeleven m.b.t. het overlijden van Fred van Helden. Wij wensen Jannie en (klein)-kinderen heel veel sterkte!
22 augustus 2022 - Anne en Bert Kruyt, Weverstraat 233
Gecondoleerd. FRED, voor altijd in mijn hart. De mooie en super leuke herinneringen, maar ook verdriet met elkaar gedeeld.
22 augustus 2022 - Tineke Schmidt van den Boezem
Beste Jannie en Sietske en Miranda en Wendy. en verdere familie. Hierbij wil ik jullie condoleren met het overlijden van Fred van Helden. En ik wens jullie veel sterkte toe. Ik denk aan jullie. Fred was altijd mijn collecte maatje wat ik leuk vond. Ook hoop ik dat we toch nog een beetje contact zullen houden met elkaar. Met de hartelijke groeten van Marjan Looren de Jong. Pensionarisstraat 48. 4204 BH Gorinchem.
23 augustus 2022 - Marjan Looren de Jong.
Beste Jannie & kinderen, Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd denk aan Fred zoals hij was en weet dat hij geliefd was. Ook wij hebben warme herinneringen aan Fred. Nogmaals heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
23 augustus 2022 - Irene & Eric van Elsacker
Van harte gecondoleerd met het verlies van mijn oud collega Fred.
23 augustus 2022 - Cobi van Herwijnen
Van harte gecondoleerd met het verlies van mijn oud collega Fred.
23 augustus 2022 - Cobi van Herwijnen
Beste Jannie, kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met het verlies van Fred. Het is haast niet voor te stellen dat hij vorig jaar meedeed met de vossenjacht in het startweekend en bewogen vertelde over zijn werk als uitvaartbegeleider. Ik wens jullie een waardevol afscheidsdienst en Gods kracht en nabijheid toe in de komende tijd.
23 augustus 2022 - Hanneke Blom
Wat een verdrietig bericht kreeg ik van het overlijden van Fred, dankbaar denk ik terug hoe hij ons steunde bij het overlijden van Arie, nu moet jij ook alleen verder Jannie, maar als we de Here Jezus kennen weten we dat de dood niet het laatste woord heeft en mogen we tot ziens zeggen.Ik wens jou Jannie, en je kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe om dit verdriet te dragen en hoop dat vele mooie herinneringen jullie tot troost zullen zijn.
23 augustus 2022 - Klazien Sterk
Gecontroleerd met het overlijden van uw man. Tijdens de taxiritten kwam de gezamenlijke hobby ter sprake, de Jan van Haasteren puzzels. Ik wens u veel sterkte. Chauffeur Haars Groep, ADA
24 augustus 2022 - ADA
Ik wil u heel veel sterkte toewensen in deze week van afscheid nemen en de begrafenis. Ik heb heel fijn met Fred samengewerkt bij patiënten transport in het ziekenhuis. Bij deze gecondoleerd .
24 augustus 2022 - Lia Vogel
Van harte gecondoleerd , Jannie , kinderen en kleinkinderen met het overlijden van Fred , mocht de liefde Gods die op de rouwkaart staat jullie omringen , nu en morgen maar ook ook na morgen . Want God is ons een Toevlucht en Sterkte , Hij is krachtelijk bevonden een Hulp in benauwdheden .
24 augustus 2022 - Leo en Willy Kentie
Haren, 24 augustus 2022 Beste Jannie en familie, Wij willen jullie onze deelname betuigen bij het heengaan van Fred. Ik mocht altijd graag met jullie spreken. Ik ben er zeker van dat de gesprekken die Fred met de mensen voerde bij overlijden en rouw velen tot zegen zijn geweest. Alleen al daarom is het leven van Fred van betekenis geweest en zal ik hem niet gauw vergeten. Ik wens jullie sterkte bij het verder leven met de lege plek die Fred achter laat. Wij zullen voor jullie bidden. Met warme groeten, Mieke en Jake Roos
24 augustus 2022 - Mieke en Jake Roos
Lieve familie, van harte gecondoleerd met het verlies van Fred. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen.
24 augustus 2022 - Sjaak Advokaat
Ik condoleer jullie met het overlijden van je man, vader en Opa. Heel veel sterkte in de komende moeilijke tijd.
24 augustus 2022 - Tilly Hufkens
Gecondoleerd Jannie, Kinderen, Kleinkinderen en Familie met het overlijden van Fred . Heel veel sterkte.
24 augustus 2022 - Krishna en Lode Destoop-Badloe
Gecondoleerd Jannie en verdere familie voor nu en de komende tijd. Heel veel sterkte.
24 augustus 2022 - Raymond van Dijk
Gecondoleerd met het verlies van Fred, jouw man en jullie vader. Wij kennen Fred al vele jaren als een vrolijke, integere man die altijd voor iedereen klaarstond. Wij wensen Jannie, de kinderen en de kleinkinderen heel veel sterkte toe de komende tijd.
24 augustus 2022 - Alex en Marike Brandenburg
Lieve Jannie, kinderen en kleinkinderen Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve man, vader en opa. Ik zal Fred in mijn herinnering houden als de lachende Sint, genietend van de kinderen. Samen genoten we van de gezichtjes van de kinderen die zo blij waren om jou te zien, samen lachen achter de coulise dat zal me altijd herinneren aan jou. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in de moeilijke tijd die nog gaat komen
25 augustus 2022 - Mia Hanegraaf
Beste familie Van Helden, mijn medeleven met het heengaan van Fred. Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit grote verlies. Ik denk aan Fred als altijd vriendelijk en positief. Jammer dat hij niet meer onder ons kan zijn.
25 augustus 2022 - Geert van der Velde
Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte voor nu maar ook voor alle moeilijke momenten die nog komen.
25 augustus 2022 - Leon, Corine en Luciano Kentie
Van Harte gecondoleerd met het overlijden van Fred, wij wensen jullie heel veel sterkte, voor nu, en in de komende tijd!
25 augustus 2022 - Hans en Dicky Mak
Wij wensen jullie allemaal veel sterkte met het verlies van jullie dierbare partner, vader, schoonvader en opa. We hopen dat het een waardig afscheid is geweest.
25 augustus 2022 - Installatiebureau Kon B.V.
Gecondoleerd met het verlies van fred, jannie en de kinderen en kleinkinderen. Heel veel sterkte toegewenst want het gemis is groot. Fred is jaren chauffeur bij ons geweest, stond altijd klaar als ik belde, behalve als die ging fietsen met jannie. Hij noemdemij broer altijd Dag broer, rust zacht Aart
25 augustus 2022 - Corry en aart
GECONDOLEERD. Jannie, wij hebben met droefheid kennisgenomen van het overlijden van Fred. We hebben, vanuit mannenkoor Zanglust Sleeuwijk, goede herinneringen aan Fred. We wensen jouw en je kinderen heel veel sterkte voor de komende, moeilijke, tijd. Met een meelevende groet uit Sleeuwijk van Wil en Ad Kuijl
25 augustus 2022 - Wil en Ad Kuijl
Beste familie van Helden, Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve man, een zorgzame vader ,en een geweldige opa. In iedere traan glinstert een mooie herinnering. Fred je was een prachtig mooi mens dankbaar wat je voor de familie heeft betekend. Lieve groet en sterkte toegewenst.
26 augustus 2022 - Fam.Ringlever
Beste Familie, Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst. Wim Planken (Autobedrijf Mulder, voorheen Visscher)
26 augustus 2022 - Wim Planken (Autobedrijf Mulder, voorheen Visscher)
Tot mijn grote schrik las ik dinsdag j.l. de overlijdensadvertentie van Fred van Helden, waarmee ik lang geleden heb samengewerkt bij de Fa.van Brouwershaven! Ik heb hem gekend als een vrolijke behulpzame man! Jannie, kinderen en kleinkinderen wens ik veel sterkte bij het gemis, de komende tijd!
26 augustus 2022 - Nancy Swart
Tot mijn grote schrik las ik dinsdag j.l. de overlijdensadvertentie van Fred van Helden, waarmee ik lang geleden heb samengewerkt bij de Fa.van Brouwershaven! Ik heb hem gekend als een vrolijke behulpzame man! Jannie, kinderen en kleinkinderen wens ik veel sterkte bij het gemis, de komende tijd!
26 augustus 2022 - Nancy Swart
Op 12 en 23 november 1989 zijn mijn ouders (Nancy) plotseling overleden. Eerst mijn vader en 11 dagen later mijn moeder. Het was de eerste kennismaking met Fred als uitvaartleider. Wij waren zeer onder de indruk van de manier waarop Fred beide uitvaarten verzorgde. Ook maakte hij zich zorgen over mijn moeder en heeft haar in die 11 dagen nog een paar keer bezocht. Dat heeft ze erg fijn gevonden heeft ze ons gezegd. Een aantal weken na de begrafenis, heb ik Fred nog verschillende keren gebeld met vragen o.a. over de grafsteen. Hij zei toen bel maar met mijn vrouw Jannie om een afspraak bij mij thuis voor een kopje koffie. Dat was heel gezellig en het klikte meteen tussen ons. We zijn daarna goede vrienden geworden en tot nu toe al bijna 33 jaar. Zeer waardevol! Wij hebben samen veel gezellige uren doorgebracht. Het overlijden van Fred ervaren wij ook als een groot gemis, maar natuurlijk volstrekt onvergelijkbaar met het gemis voor Jannie en de kinderen. Wij hopen dat wij de goede vriendschap nog vele jaren met Jannie mogen voortzetten. Nancy & Bert
28 augustus 2022 - Nancy & Bert
Sorry voor ons zo late bericht maar wij hebben het zondag 4-9 het ps van iemand gehoord.dus Jannie en Wendy,Miranda en Sietske gecondoleerd met jullie lieve man en vader en natuurlijk lieve OPA van de kleinkinderen.heeel veel sterkte met dit grote verlies,veel sterkte met dit gemis.
4 september 2022 - Andries en jennie van zomeren
Beste familie van harte gecondoleerd met het verlies van Fred. Een groot gemis ook op de maandag markt waar Fred bij ons altijd een trouwe klant was.
5 september 2022 - Pieter Altena Kaas
Uw naam:

Uw bericht:

Uw herinnering verrijken met een foto of afbeelding (optioneel):