Image

Heeft u een vraag?

Blijf er niet mee rondlopen maar stel hem gerust.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

Wat kost een uitvaart?

We krijgen vaak de vraag wat een uitvaart kost. Een goede vraag. U wilt zekerheid hebben. Geen verrassingen achteraf. Wij zijn altijd duidelijk over geld. We gaan niet zomaar een bedrag roepen. De variatie in uitvaarten is groot. Bij een sober afscheid in besloten kring hoort een ander financieel plaatje dan bij een uitbundige samenkomst en uitgebreide catering in ons afscheidshuis.

De kosten hangen af van uw voorkeuren. Daarom gaan wij graag met u in gesprek. Daarna ontvangt u van ons een heldere begroting. Gebaseerd op uw verhaal en uw wensen. Wij zetten alles overzichtelijk op papier. Daarbij houden we ook rekening met uitvaartverzekeringen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij geven u zekerheid: de hoogte van de factuur is nooit een verrassing.

Wel of niet verzekerd, u kunt ons altijd direct bellen. Veel mensen hebben een uitvaartverzekering.De uitkering van de verzekering regelen wij voor u. U heeft er geen omkijken naar. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen voor een liefdevol afscheid.

Wij werken samen met o.a. :
- ONDERLING FONDS
- DELA(Alleen kapitaalverzekering, bij dienstenpakket informeer vooraf naar de mogelijkheden.)
- MONUTA(Alleen kapitaalverzekering, bij dienstenpakket informeer vooraf naar de mogelijkheden.)
- ARDANTA
- LIFETRI
- EABN
- NATIONALE NEDERLANDEN
- DE GOUDSE
- UNIVÉ